iul 04 2014

LA MULŢI ANI AMERICA!

Publicat de la 8:00 am în categoria Acţiuni

 

100x75_076113-america

În data de 4 iulie 1776 are loc Declaraţia de independenţă a Statelor Unite ale Americii.

Din discursul Însărcinatului cu Afaceri al SUA a.i., Duane Butcher, cu ocazia aniversării a 238 de ani de la Declaraţia de Independenţă, 3 iulie 2014:

Pe 4 iulie 1776, fondatorii ţării noastre au semnat Declaraţia de Independenţă, dând naştere unei naţiuni întemeiate pe egalitate şi libertate. În această seară cinstim patriotismul şi sacrificiul părinţilor noştri fondatori şi ne asumăm încă o dată angajamentul de a ne ridica la înălţimea idealurilor şi valorilor lor democratice. Suntem mândri de istoria noastră şi onoraţi să o sărbătorim în această seară alături de dumneavoastră.

….. viitorul României este foarte promiţător. Parcursul ei democratic, parteneriatul ei cu Statele Unite ale Americii şi locul ei în Europa sunt platforma perfectă pentru patriotismul, munca susţinută şi hotărârea poporului său. Forţa, stabilitatea şi prosperitatea României vor fi în continuare un model pentru ţările din regiune.

Vă mulţumesc pentru atenţie şi vă urez La Mulţi Ani de Ziua Independenţei!”

10 comentarii

10 comentarii la “LA MULŢI ANI AMERICA!”

 1. BOACA SORINpe 04 Jul 2014 la 8:37 am

  LA MULTI ANI !

 2. Marinpe 04 Jul 2014 la 4:22 pm

  Mai fratilor. Ma aude cineva ? Nu mai asteptati nimic de la comunisti. La inceput au spus ca se taie,pe motiv de autreritate. Pe urma,ca santem impostori ?!!? Acum ca o sa ne de-a,dar dupa ce fac comunistii verificari….. Sa ramana oamenii lui Iliescu ! Cum dracu sa zica SS Sanda de mii de certificate false ? Pai asta face exact ce vor comunistii ! Pai nu ei au eliberat la oameni certificatele ? Atunci erau oamenii in regula,acum,dupa 20 de ani,nu mai sant in regula ca asa vrea Ponta,Iliescu sau vreun cretin comunist. Fratilor este o abureala. O sa vedeti. In primul rand ca nu vor mai spune de falsuri,la un moment dat,dupa ce vor fii alesi ! Pe urma,nu se dau ei unii pe altii in gat,sa mearga la puscarie. Acum nu-i doare gura sa zica: Da bai va dam,dar de la 1 ian. 2015. Dupa alegeri pune jandarmii pe noi si ne mai pune sa dam si banii inapoi,de vom murii cu miile. Oricum,o sa vedeti. Va fii macel. Ori mergem la puscarie noi ca am stat in fata gloantelor,ori ei care au fost in comisii. Eu vreau sa fiu presedintele Romaniei, ma face cineva ? Daca ma face,sa se duca la puscarie. Asa ca,nu mai puneti botul la gargara. Va spun tot eu. Nici impostori nu sant dintre noi,doar ei comisiile au gresit,daca au gresit. Sa raspunda. Dar recunostinta,nu mai asteptati voi revolutionarii de rand. Ciolanul il impart ei,dupa alegeri. Noi primim si noi,dar nu recunostinta,ci altceva,stiti voi ce……. Fratilor,sa traiti bine,ca tiganul pirat cate si-a batut joc de noi,cu clica lui de banditi. Sa auzim numai de bine.

 3. Marinpe 04 Jul 2014 la 5:37 pm

  Cand au facut certificatele,de atatia ani,nu li s-au parut multe ? Bai ai dracului,cum nu mai stiu ei cum sa faca,sa-si bata joc de oameni…. Problema mea este alta….. De ce nu incep ei cu curatenia,la ei, in politica lor de rahat pe care o fac de 24 de ani. Fac ei curatenie la profesori,la pensionari,pe astia i-au curatat de tot,la revolutionari,etc. Dar nevasta lui Ponta nu trbuie curatata ? Ii place in parlament ? Normal. Cu salariul de 30000 euro,mi-ar placea si mie. Pe popor nu prea dau ei vreun ban. Poporul este bun o data la 4 ani. Sa votam ca prostii pe Eba,pe Udrea,pe Daciana,ca de,obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Noi,revi.nu mai meritam nimic. Nici macar ca datorita noua au fost ei la furat 24 de ani. Daca stiam eu atunci ce va urma….,stateam dracu’ascuns sa-mi vad de treaba mea . Muream exact ca prostul. Pentru cine si de ce ? Merita Iliescu,Basescu,sa mor pentru ei ? Prostia in capul nostru…. Pe nevasta’sa,Ponta a medaliat-o ca ne-a reprezentat?????cu cinste in parlament…. Revolutionarii,in schimb,taiate toate drepturile. Noi nu meritam nimic. Ar fii si culmea sa primim ceva de la comunisti,cand in 89 fugeam dupa ei prin pivnite. Acum or sa ne desfiinteze unul cate unul. Sa ne fie tarana usoara…. Dar sa traim bine. La multi ani,America. Mai bine ne-ati lua pe toti acolo !!! Sa ne conduca Obama…. Astia de aici sant numai hoti,banditi si profitori. Sa ne fie de bine,dragii mosului….

 4. niculae alecupe 05 Jul 2014 la 1:18 pm

  Subscriu d-le Marin la ce spuneti, total adevarat !

  Daca ne-ar lua America, nu ar fi rau. In toate perioadele istorice cand romanii au fost condusi de romani a fost jaf.
  Cu rege neamt Romania s-a indentificat in Europa, moneda romaneasca pana in 1945 a fost valuta forte, acum se devalorizeaza continuu.

  http://www.zf.ro/eveniment/o-fabrica-a-americanilor-de-la-ford-la-iasi-ar-fi-fost-cel-mai-bun-scut-antiracheta-al-romaniei-12885596

  Decembrie 1989, pentru cine vrea sa stie a fost o Revolutie ANTICOMUNISTA.
  POPULATIA ROMANIEI SE SATURASE DE COMUNISM CE PROMOVA INCOMPETENTE SI RISIPA DE RESURSE.

  Astazi, cei ce au fost odata opozantii acelui regim le este alterata
  sanatatea si multi au murit de “inima rea”, pentru ca si astazi, cum bine vedeti, urmasii acelui regim ilegitim si criminal, sunt la putere. Un mic exemplu este scandalul cu sefa de la CNA.
  Ce ziceti de limbajul folosit, nu va aduce aminte de limbajul sefilor comunisti cand ei erau Dumnezeii ?

 5. niculae alecupe 05 Jul 2014 la 1:30 pm

  LA MULTI ANI AMERICA !

  Toata dezvoltarea industriala a Americii a stat pe ideile novatoare ale vizionarului Henry Ford, un manufacturier ce a dezvoltat automobilul de la roata, propulsor si mai apoi toata platforma pe orizontala cu sosele, imobile, ind. usoara, alimentara etc.

  Am lucrat cu ingineri de valoare, adevarati savanti, dar au fost distrusi de sistemul dez-organizatoric comunist, comunistii se temeau de moarte cand se remarca vreun individ prin profesia lui, toti slujbasii trebuiau sa fie umili si supusi, toate initiativele veneau de la “partidul stie tot”.

 6. #pe 06 Jul 2014 la 9:43 pm

  Este adevarat ce se aude ca in August s-au septembrie cel tarziu intram in PLATA???? Stie cineva de aceeasta veste??

 7. DE UNDE ŞTII ?pe 07 Jul 2014 la 6:28 pm

  Foarte interesant ! Dai vestea că se reia plata. Apoi întrebi cine a auzit de veste ! Întrebare : matale de unde ştii ?

 8. #pe 07 Jul 2014 la 8:46 pm

  Dl,# DE UNDE ŞTII ?…….Amsuzit ca dl.Dragnea a primit o lista de la Sanda cu un numar de Rev.,care ar intra in plata,dupa rectificare,adica in August s-au Septembrie.intrebam daca mai stie cineva.Sunt atatea sefi de asociati.Am intrebat chiar nu stie nimeni??????

 9. #pe 07 Jul 2014 la 8:47 pm

  Se discuta o alta iesire in strada in data de 16.07.2014 .
  Va rog sa va programati timpul de asa natura sa puteti veni in data de 16.07.2014 in Piata Victoriei la protest !
  Numai uniti , umar la umar vom invinge !!!

  “”" CITESC RANDURILE PORTALULUI REVOLUTEI SI MA INTREB UNDE ESTE PREOCUPAREA NOASTRA PENTRU DESTINUL ROMANIEI.ASA AM VISAT CA VA FI ROMANIA?! BANTUITA DE RAFUELI INTRE CLANURI FIECARE CU SLUGILE LOR. ASOCIATIILE DE REVOLUTIONARI SE BAT SA IASA IN FOTOGRAFII. AVEAM MULT MAI MULT DE FACUT AVEAM SI AVEM INTREBARI LA CARE SA RASPUNDA POLITICENII ,JUSTITIA, PARLAMENTUL, PRESEDENTIA TOATE INSTITUTIILE STATULUI AM PLATIT CU SANGE ACEST DREPT.STAM SI NE LAMENTAM NE PLANGEM DE MILA. AVEM DATORII FATA DE ACEASTA NATIE FATA DE ACEASTA TARA. ASA AR FI TREBUIT SA FIM.ASA GANDESC EU “”"

 10. #eu.pe 05 Aug 2014 la 5:29 pm

  1 decembrie ziua naţională a României
  Posted on iulie 25, 2012 by Melidonium

  “…Marea Unire din 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai sublimă a istoriei româneşti. Măreţia ei stă în faptul că desăvârşirea unităţii naţionale nu este opera nici unui om politic, a nici unui guvern, a nici unui partid; este fapta istorică a întregii naţiuni române, realizată într-un elan ţâşnit cu putere din străfundurile conştiinţei unităţii neamului, un elan controlat de fruntaşii politici, pentru a-l călăuzi cu inteligenţă politică remarcabilă spre ţelul dorit. [...]>>>

  Marea Unire nu a fost rezultatul participării României la război. Nici partizani Antantei, nici cei ai Puterilor Centrale nu au avut în vedere revoluţia din Rusia şi destrămarea monarhiei austro-ungare. Raţionamentul lor s-a înscris formulei tradiţionale a raportului de putere inter state: victoria Antantei ne va da Bucovina, Transilvania şi Banatul, victoria Puterilor Centrale ne va da Basarabia; o biruinţă o excludea pe cealaltă, astfel că nimeni nu vedea cum ar fi cu putinţă ca toate aceste provincii să intre aproape simultan în frontierele Vechiului Regat. [...]

Comments RSS

Scrie un comentariu