iun 12 2014

Din suflet pentru suflet – EROII NU MOR NICIODATĂ!

Publicat de la 9:28 pm în categoria Acţiuni

Zile şi nopţi de coşmar din istoria neagră a României post-decembriste, scrise cu sânge nevinovat de către Iliescu şi criminalii FSN-işti prin represalii bestiale, de o sălbăticie fără seamăn, împotriva luptătorilor anticomunişti, împotriva celor ce au avut curajul extraordinar, forţa şi dârzenia supraomenească de a striga, de a se opune, de a lupta împotriva neo-comunismului iliescian, de a demasca adevăratul chip de diavol comunist al uzurpatorului Iliescu!

Sunt zile şi nopţi de coşmar ce le retrăim mereu, în fiecare an, cu aceeaşi intensitate şi putere ca acum 24 de ani, repetându-se la infinit ca un lait-motiv, aducând sufletelor noastre durerea şi încleştarea acelei lupte, iar pumnului strânsoarea îndârjirii de a ne răzvrăti şi a lupta mai departe împotriva neo-comunismului! Ne-a învins atunci, dar nu ne-a înfrânt!

Sunt zile şi nopti crunte, pline de barbarismul medieval adus de neo-comunistul Ilieşcu care, prin grosolane manipulări şi dezinformări, a aţâţat români împotriva români, distrugând în faşă abia născuta democraţie şi furând ce au câştigat la Revoluţie adevăraţii Eroi: democraţia, libertatea şi eliberarea de sub cizma comunismului!

Zilele de 13 – 15 Iunie 1990 sunt zile ale istoriei noastre, o istorie a cărui coşmar ne frânge mereu sufletul de durere! Dar această însângerată şi cruntă istorie ne-a dat puterea de a merge mai departe şi a lupta în continuare, căci EROII NU MOR NICIODATĂ!

E o istorie dureroasă, a căror răni nu se vor închide niciodată! O istorie pe care nu avem dreptul să o uităm şi pe care trebuie să o lăsăm moştenire urmaşilor noştri, cu adevărurile ei! Căci, aşa cum spunea Marele Iorga: „Istoria îşi bate joc de cei care nu o cunosc, repetându-se.”

O istorie care, după aproape un sfert de veac, încă strigă îndurerată după adevăr şi dreptate, cerând pedepsirea vinovaţilor criminali: “Dreptate, ochii plânşi cer să te vadă!” Dar, deşi adevărul şi dreptatea ne-au fost furate de guvernanţii neo-comunişti timp de un sfert de veac, mai există încă oameni extraordinari, luptători adevăraţi care şi-au unit forţele şi au continuat lupta anticomunistă la CEDO, împotriva tuturor piedicilor şi maşinaţiilor criminalilor fsn-işti, care prin orice mijloace vor să distrugă definitiv Eroii revoluţionari!
Aceste trei zile crâncene, înroşite de sângele luptei împotriva comunismului, ar trebui să devină, alături de data de 21 Decembrie, Zile Sfinte în calendar, Zile Naţionale de Comemorare! Aceste zile poartă Crucea sacrificiului suprem! Şi mai poartă o cruce: Crucea Democraţiei! În 13-15 Iunie 1990, Iliescu a crucificat democraţia, înecând-o printr-o vânătoare cumplită a protestatarilor anticomunişti, încheind-o într-o baie de sânge, prin bătăi sălbatice de stradă, pline de teroare şi cruzimi cumplite!

Piaţa Universităţii e ca un loc sfânt, plin de răni şi suferinţi, ce poartă amprenta Luptei anticomuniste! E simbolul manifestelor libere împotriva ciumei roşii, căci aici, la 22 aprilie 1990, prin curajul, dârzenia şi eroismul luptătorilor, s-a născut manifestaţia-maraton anticomunistă, supranumită şi “Golaniada”, aici s-a proclamat “Zona liberă de neocomunism – kilometrul zero al democraţiei” şi “Centrul libertăţii şi democraţiei României”  Aici mii de oameni au cântat la unison, alături de Marele Erou Cristian Paţurcă, “Imnul Golanilor”, unindu-se toate sufletele luptătoare într-un singur şi putenic glas:

“Mai bine haimana decât trădător,
Mai bine huligan decât dictator,
Mai bine golan decât activist,
Mai bine mort decât comunist!”

Piaţa Universităţii e ca un loc sfânt în care, când te opreşti, simţi cum inima tresare, iar sufletul se apleacă, covârşit de emoţii, şi deodată amintirile de acum 24 de ani se revarsă şi prind viată! Dacă ciuleşti urechile, vei auzi strigându-se “Jos Iliescu!”, “Jos comunismul!”, “Jos nomenclatura!”, “Proclamaţia de la Timişoara, lege pentru toată ţara!”, “Apel din Timişoara, trezeşte, Doamne, ţara!”, ”Iliescu nu uita, tineretul nu te vrea!”, “Treziţi-vă români, aveţi din nou stăpâni!”, “Iliescu pentru noi este Ceauşeşcu II !”, “Nu vă fie frică, comunismul pică!”… vei auzi “Imnul Golanilor”…. În Piaţa Universitătii, dacă priveşti în trecut cu sufletul, vei simţi ce înseamnă mândria extraordinară de a fi “Golan” şi cum forţa sufletească a adevăraţilor luptători anticomunişti se poate transforma într-o forţă de neclintit, compactă şi puternică, ce nu a putut fi distrusă decât cu brutalitatea bestială a unei minţi criminale neocomuniste! Distrusă pe moment, căci această luptă continuă mai departe şi nu a încetat niciodată!

În aceste sfinte zile, fruntea şi sufletul nostru se apleacă cu pioşenie în faţa tuturor celor ce au luptat cu o forţă şi îndârjire supraomenească împotriva neocomunismului iliescian, în cumplitele zile ale “Mineriadei” şi pe parcursul întregului Protest-maraton anticomunist! Lor le vom aduce mereu adânc omagiu! Le vom purta mereu adânc respect şi veşnică recunoştinţă!

Curajul, forţa şi dârzenia lor ne determină mereu să ducem lupta lor mai departe, ne dă mereu putere mai multă si îndârjire mai acerbă în continuarea luptei noastre pentru aflarea adevărului, pentru pedepsirea criminalilor, pentru dreptate! Demnitatea, puterea şi credinţa lor ne-au călăuzit în viaţă! Ei ne-au învăţat să luptăm până la capăt pentru idealurile noastre de, democraţie, libertate de sub cizma comunismului, unire, demnitate, dreptate, adevăr!  Idealurile lor sunt şi idealurile noastre!

Nu vom uita niciodată zilele crâncene de 13 – 15 Iunie 1990! EROII NU MOR NICIODATA!

F.V.

Un comentariu

Un comentariu la “Din suflet pentru suflet – EROII NU MOR NICIODATĂ!”

1. diaconupe 13 Jun 2014 la 7:31 am

Maria Barbu a postat în grupul PORTALUL REVOLUTIEIMaria Barbu12 iunie 20:23

CU ADANCA DURERE VA ANUNTAM CA A PLECAT DINTRE NOI INCA O REVOLUTIONARA, GEORGESCU HEDWIGA-SILVIA,DIN BUCURESTI,IN URMA UNEI BOLI NECRUTATOARE.
    DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA SI SA-I IERTE PACATELE
    PENTRU ALTE AMANUNTE O SA REVENIM IN ORELE URMATOARE