iun 28 2012

Ordonanţa de urgenţă pare la prima vedere o propunere decentă pentru reluarea plăţilor în perioada iulie-decembrie 2012

Publicat de cristinalro la 7:52 pm în categoria Legi

3 zile (28 iunie-01 iulie) nu pare un termen rezonabil pentru a fi pusă în aplicare această Ordonanţă de urgenţă, de la 01 iulie 2012 aşa cum apare în Proiect.

Aveţi decenţă şi la Art.4, alin.4  înlocuiţi termenul de “indemnizaţie lunară reparatorie” cu “indemnizaţie lunară de gratitudine”.

Citiţi aici http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=298 nota de fundamentare.

27 comentarii

27 comentarii la “Ordonanţa de urgenţă pare la prima vedere o propunere decentă pentru reluarea plăţilor în perioada iulie-decembrie 2012”

 1. CRISTIAN ADAMpe 28 Jun 2012 la 10:49 pm

  IN ORDONANTA NU SE FACE REFERIRE LA ABROGAREAART.18 DIN LEGEA 283 !!!

 2. CRISTIAN ADAMpe 29 Jun 2012 la 7:32 am

  Nu s-a mai pomenit in istoria justitiei mondiale democratice ca un puscarias care a fost condamnat pentru fapte de coruptie ,pentru furt de la institutia care a furat sa i se ceara eliberarea pentru o perioada de 3 luni de catre un reprezentant al Guvernului sa se intoarca la locul de unde a furat sa verifice dosare …este de-a dreptul halucinant ceea ce face actualul SS …inseamna ca ORI E PROST ,ORI E PE MANA CU ACESTA SI ASTA E FOARTE GRAV ,ORI E DEBIL MINTAL …pentru aceste considerente actualul SS se face vinovat de complicitate la furtul fostului SS ,de abuz in serviciu pentru abuz de functia care o detine …cum sa chemi un puscarias condamnat definitiv si irevocabil din puscarie sa intre in Guvernul Romaniei sa imi verifice mie dosarul sau dosarele altora …asta e CULMEA TUPEULUI …Actualul SS mai face afirmatii la adresa oficiala catre instanta care vrea sa-l elibereze pe fostul SS ca ar fi mii de dosare contrafacute …de unde stie el ? in loc sa ne inbunatateasca imaginea in fata presei si a opiniei publica ,acest actual SS ne-o DEGRADEAZA si mai rau FARA A AVEA VREO PROBA IN ACEST SENS …PENTRU ACEASTA FAPTA DOMNULE SS MAI BINE DATI DEMISIA CA NU NE ONOREZI CU ASTFEL DE FAPTE …acesta e un vrajelist in subordinea criminalului Ilici si misiunea lui este de a denigra ADEVARATII REVOLUTIONARI SI SA-I FACA “eroi” PE CRIMINALII SI TURNATORII DIN DEC’89 …AFARA DIN SSPR CU ACEST INDIVID DUBIOS …

 3. SanduPpe 29 Jun 2012 la 12:31 pm

  atâta timp cât OUG nu ABROGĂ ART.18 DIN LEGEA 283 aceasta ESTE I N U T I L Ă şi fără niciun efect juridic.

 4. voicupe 29 Jun 2012 la 3:19 pm

  Daca ati fi fost la fel de vehement si cu fosta putere care ne-a umilit , mai ca v-as fi crezut, domnule Cristian Adam, asa nu pot sa iau in serios ce spuneti, mai ales cand vorbiti de “criminalul Ilici”. Măi sa fie, chiar aşa ?!………… Cât priveste “SS” , probabil ca a descoperit el ceva în neregulă. Să îl lăsăm ,cam deodata să-şi facă treaba. Aşa este corect. Dar d.stra sunteti cam portocaliu, bag de seamă.

 5. ionescu marcelape 29 Jun 2012 la 6:12 pm

  http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/06/28//231283-001.jpg

  PROBABIL TREBUIE SA SUSTINETI ASTFEL DE CERERI DACA….VRETI SA FIE INITIATA ORDONANTA!

  http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/06/28//231283-001.jpg

 6. CRISTIAN ADAMpe 29 Jun 2012 la 6:26 pm

  NU FI SIGURA COCOANA, CAND VEI DORMI IN STRADA 25 DE NOPTI SI 26 DE ZILE+ZILELE MAI MULT GEROASE ALATURI DE NOI TE-AS FI CREZUT ,EU SPUN SI O REPET USL + PD-L = FSN=ACEEASI MIZERIE !!!!!!!!!!!
  POTI MURI CU EI IN BRATE ,NU II IUBESC PE NICI UNUL ,CARE TIMP DE 23 DE ANI ACESTI JEFUITORI DE NEAM SI PATRIE MERITA TOTI CATE UN GLONT IN CAP …PUSCARIA E PREA GIORNO PENTRU EI MAI ALES CA UN PUSCARIAS ESTE PLATIT CU 28 DE MILIOANE DE LEI VECHI IN TIMP CE UN EROU AL NATIUNII ESTE ARUNCAT LA GUNOI…TOATE COMIISIILE ABILITATE TREBUIESC SA RASPUNDA IN SOLIDAR CU IMPOSTORII CARE VOR FI DOVEDITI DE O INSTANTA …CU RESPECTUL CE TI SE CUVINE NICI MAI MULT NICI MAI PUTIN ACELASI CRISTIAN ADAM…

 7. crinape 29 Jun 2012 la 7:30 pm

  daca asociatia 21 decembrie ar fi afisat toata ordonanta de urgenta, ati fi putut observa foarte usor k in ordonanta specifica abrogarea art.18 din legea 283.rugati asoc. 21 sa puna pe site toata ordonanta. asa in felul cum au afisato fara sa puna si ultimul rand din ordonanta induce in eroare lumea.

 8. crinape 29 Jun 2012 la 7:37 pm

  ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ

  Pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind unele măsuri financiare referitoare la beneficiarii Legii nr. 341/2004 a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987

  - Având în vedere impactul social negativ produs de prevederile art. 18 din Legea nr. 283/2011, conform căreia pentru anul 2012, indemnizaţiile prevăzute la art. 4 alin. (4) din Legea nr. 341/2004 a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 , cu modificările şi completările ulterioare, nu se acordă, au creat dezechilibre în viaţa beneficiarilor Legii nr. 341/2004, cu consecinţe grave. Nemulţumirile au fost generate de imposibilitatea asigurării necesarului zilnic de hrană şi medicamente pentru cei peste 90 % dintre beneficiarii Legii nr. 341/2004, care au ca singură sursă de venit indemnizaţia reparatorie , în condi’iile în care peste 75 % sunt gravi bolnavi şi cu vârstă înaintată, a plăţii ratelor la împrumuturile bancare obţinute în baza indemnizaţiilor reparatorii ,

  -Ţinând cont că numărul mare de persoane pentru care sursa de venit o reprezintă doar indemnizaţia se datorează faptului că, mulţi dintre beneficiarii Legii 341/2004 au fost disponibilizaţi cu prioritate tocmai pe motivul că au o sursă suplimentară de venituri, indemnizaţia prevăzută în lege,

  -În considerarea efortului finnciar semnificativ pe care îl presupune pentru bugetul de stat plata indemnizaţiilor restante prevăzute de OUG 53 din 16 iunie 2010 privind esalonarea platii indemnizatiilor prevazute de Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004,publicată în Monitorul Oficial al României nr. 428 din 25 iunie 2010, poate duce la imposibilitatea efecturii plăţilor datorită numărului foarte mare de cereri ce ar trebui plătite într-o perioadă scurtă de timp,

  LEGEA nr. 341 din 12 iulie 2004 (*actualizată*),a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987**), se modifică, astfel:

  1.Articolul 4, va avea următorul cuprins :

  “ Art. 4 alin (2) Persoanele care au obţinut titlurile prevăzute la alin. (1) au dreptul la o indemnizaţie lunară reparatorie, calculată pe baza coeficienţilor de multiplicare ce vor fi aplicaţi asupra câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, astfel:

  a) soţul supravieţuitor al celui decedat, dacă nu s-a recăsătorit – un coeficient de 1,00;

  b) fiecare dintre părinţii celui decedat – un coeficient de 0,50;

  c) fiecare dintre copiii celui decedat, până la majorat sau până la terminarea studiilor, fără a depăşi vârsta de 26 de ani, indiferent în întreţinerea cui se află – un coeficient de 1,00.

  (3) Persoanele care au obţinut titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 1 şi 2 au dreptul la o indemnizaţie lunară, de gratitudine şi reparatorie, calculată prin aplicarea următorilor coeficienţi asupra câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, astfel:

  a) 2,00 – pentru marii mutilaţi;

  b) 1,65 – pentru persoanele încadrate în gradul I de invaliditate;

  c) 1,40 – pentru persoanele încadrate în gradul II de invaliditate;

  d) 1,15 – pentru persoanele încadrate în gradul III de invaliditate;

  e) 1,00 – pentru persoanele neîncadrate în grad de invaliditate.

  (4) De o indemnizaţie lunară de gratitudine, calculată prin aplicarea coeficientului de 1,00 la câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata, beneficiază şi persoanele care au obţinut titlurile prevăzute la art. 3 alin. (1) lit. b) pct. 3, numai dacă au un venit mai mic decât salariul mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat. Copiii eroilor-martiri, indiferent de vârstă, dacă nu sunt încadraţi în nicio formă de învăţământ ori nu realizează venituri din motive neimputabile lor, beneficiază de o indemnizaţie reparatorie lunară în aceleaşi condiţii ca şi ceilalţi beneficiari ai legii.”

  ART. II. Modificarea coeficienţilor de ierarhizare cuprinşi mai sus – operează doar pe perioada 01.07. – 31.12.2012

  ART III . ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ nr. 53 din 16 iunie 2010 privind esalonarea platii indemnizatiilor prevazute de Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004,publicată în Monitorul Oficial al României nr. 428 din 25 iunie 2010 se modifică şi se completează şi va avea următorul cuprins :

  1. Articolul 3 se modifică şii va avea următorul cuprins :

  “Art. 3 (1) Plata indemnizaţiilor restante prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă se face eşalonat, începând cu anul 2012, de casele judeţene de pensii, respectiv de Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti, de casele de pensii din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Administraţiei şi Internelor şi Serviciului Român de Informaţii, după cum urmează:

  a) în situaţia indemnizaţiilor restante al căror cuantum depăşeşte valoarea a 20 de salarii medii brute:

  – în anul 2012 se plăteşte 5% din valoarea sumei restante;

  – în anul 2013 se plăteşte 20% din valoarea sumei restante;

  – în anul 2014 se plăteşte 25% din valoarea sumei restante;

  – în anul 2015 se plăteşte 25% din valoarea sumei restante;

  – în anul 2016 se plăteşte 25% din valoarea sumei restante;

  (2) Salariul mediu brut prevăzut la alin. (1) este câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului 2012.”

  2. După articolul 6 se introduce un nou articol , art. 7 cu următorul cuprins

  “Art. 7 În cazul decesului titularului dreptului obţinut în baza Legii nr. 341/2004 a recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au , jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987, sumele restante prevăzute în cuprinsul OUG 53/2010 privind eşalonarea plăţii indemnizaţiilor prevăzute de Legea recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la victoria Revoluţiei române din decembrie 1989, precum şi faţă de persoanele care şi-au jertfit viaţa sau au avut de suferit în urma revoltei muncitoreşti anticomuniste de la Braşov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, vor fi acordate moştenitorilor legali ai defunctului.”

  IV. Începând cu data de 01 iulie 2012 art. 18 din LEGE nr. 283 din 14 decembrie 2011 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 887 din 14 decembrie 2011, se abrogă .

  PRIM-MINISTRU

  VICTOR VIOREL PONTA

  Contrasemnează:

  Ministrul muncii, familiei

  şi protecţiei sociale,

  Mariana Câmpeanu

  Ministrul finanţelor publice,

  Florin Georgescu

  Secretariatul de Stat pentru Problemele

  Revoluţionarilor din Decembrie 1989

  Sorin Vintilă Meşter

  ___________________________________________________________________________________________________________________________________

  Inapoi la comunicate Lista pentru Decret
  proiect in lucru
  Cautare Luptatori

  Calitatea:

  Nume:
  Prenume:

  Lista pentru Decret
  proiect in lucru
  Cautare Urmasi

  Calitatea:

  Nume:
  Prenume:

  UTILE

 9. CRISTIAN ADAMpe 29 Jun 2012 la 11:04 pm

  IV. Începând cu data de 01 iulie 2012 art. 18 din LEGE nr. 283 din 14 decembrie 2011 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 887 din 14 decembrie 2011, se abrogă .

  ASTAZI ORDONANTA SI-A SCHIMBAT FORMA DUPA CE AM SESIZAT TELEFONIC ,DIMINEATA LA ORELE 8.30 OFICIUL JURIDIC DIN CADRUL SSPR, PE DOMNUL JURIST ILIE DRAGULIN. CU PRIVIRE LA ABROGAREA ART.18 DIN LEGEA 283 .

 10. ESCUPAP - IULIApe 29 Jun 2012 la 11:23 pm

  Bravo Crina, nu trebuia sa le scrii toata Ordonanta, trebuia sa-i trimiti la site-ul SSPR. Ma nemultumeste , in continuare ca s-a diminuat, chiar si cu cativa firfirei, suma din 341( nu era cazul!!!)si nu pomeneste nimic de returnarea sumei retinute in perioada 1ian.-1 liulie 2012. Habar n-am despre ce naiba restante(cica unele de peste 20 salarii brute) esalonate se mai vorbeste si prin OUG 53(oare n-or fi tocmai a celor care au visat peste 10 ani ca au fost la Revolutie si si-au fabricat dosarele cu intarziere!?!…)
  Iar tu draga C.A. de unde ai informatiile acelea atat de grave cu intoarcerea lui Costin din puscarie la adresa dlui S.V.Mester? Doamne, ca ma cutremur! Daca-i asa inseamna ca trebuie sa ne luptam in continuare cu o haita de sacali. Eu cred ca acesta o fi fost unul mai micut, pus de sacrificiu, dar ce ne fgacem cu aia barosani si cu puscariasii, ca dupa cum spui tu, in loc sa se mareasca numarul lor(al puscariasilor) se ingroase randul sarlatanilor. .. Si o alta treaba “nasoala” la superlativul absolut este aceea ca nu se pomeneste nimic de inlaturarea impostorilor, militienilor,militarilor, garzilor partriotice din L.341si de inceperea platilor doar cu cei de pana in 1992, cel mult 1996.

 11. unu'pe 30 Jun 2012 la 12:25 am

  @ voicu
  … portocaliu, verde, gris sau rosu, e treaba fiecăruia ce opțiuni are și nu are a da socoteala nimănui pt asta, pt ca unul din lucruri pt care noi am ieșit în strada în 1989 a fost LIBERTATEA și PLURALISMUL POLITIC, ori din cate vad eu voicule ție iți place rosu, dar nu e o problema, în schimb vad că-ți place partidul unic și ai aceleași apucături ca cei care din 1918 încearcă sa strice tot ce a mai rămas bun în omenire și sa propage aceiași lozinca comunista ” CINE NU E CU NOI, E ÎMPOTRIVA NOASTRĂ”.
  Ma voi bucura foarte mult când și tu și ceilalți revoluționari veți înțelege ca nu avem culoare politica și nici voi nu ar trebui sa o aveți, pt ca , dacă sunteți revoluționari adevărați, noi, voi, cu toții am ieșit în strada, pt: LIBERTATE, ÎNDEPĂRTAREA PARTIDULUI UNIC și al COMUNISMULUI ȘI COMUNIȘTILOR, ÎNDEPĂRTAREA DICTATURII ȘI DICTATORILOR, PLURALISM POLITIC, DREPTATE PT TOȚI, nu am ieșit pt un partid sau altul .
  Daca dorește, fiecare poate alege și poate fi ales, poate opta pt un partid sau altul, dar ca persoana, nu ca revoluționar sau ca organizație de revoluționari.
  Când tu și alții asemenea ție veți înțelege acest lucru și veți reuși sa faceți diferențele, ma voi declara cel mai fericit.
  Cine v-a băgat în cap ca unii sunt dușmanii celorlalți, a știut sa va manipuleze bine și ne vrea divizați, pt ca reprezentam pericol uniți cum am fost in 1989 …
  Cum sa pretinzi ca singura persoana competenta pt ceea ce au de gand este o persoana acuzata , condamata irevocabil si incarcerata pt aceste condamnari , pt fapte savarsite in cadrul acestei institutii in care vor sa-l recheme prin cereri de eliberare temporara sau conditionata.

 12. ionescu marcelape 30 Jun 2012 la 1:34 am

  COMUNICAT

  IN ACEASTA SEARA, DOMNUL GHEORGHE IOSIF ADMIN PORTALUL REVOLUTIEI , ALIAS KNORSTAD 2 A INTRODUS CENZURA PE PORTALUL REVOLUTIEI BANIND LIDERI DE OPINIE CARE IN ACESTE ZILE AU DENUNTAT PRIMUL ABUZ AL SS AL SSPR SI

  DERANJAT STAPINII POLITICI AI DOMNULUI ADMIN AL POPRTALULUI…….POSTALUL “REVOLUTIEI-TOTUL PENTRU ADEVAR”
  NU ARE VOIE SA SUPERE PE MAI MARII ZILEI DIN PALATUL VICTORIA…..SUNT TOLERATE INJURATURILE CARE AU CA TINTA DOAR PALATUL COTROCENI….TRANSCARPATICA…..RUSDINE DOMNULE IOSIF.KNORSTADT 2; DUMNEAVOASTRA ATI INJURAT IN SEARA ASTA CA UN BIRJAR; V-A DERANJAT CA VI S-A RASPUNS..

  BUNA SEARA POERTAL CENZURAT,,SUCCES PROIECTULUI TRANSCARPATICA..;NOAPTE BUNA TUTUROR……CENZURATILOR PORTALULUI; AVETI GRIJA–NU-L SUPARATI PE KNORSTADT 2….ESTE ADMINUL…

 13. raduiercanpe 30 Jun 2012 la 6:57 pm

  ce tot o dati incolo sau incoace pe noi ne intereseaza drepturile noastre prin lege si sa stim clar daca primim sau nu indemnizatile de la 1 iulie fara care nu mai putem trai asa ca raspundeti concret domnilor si lasati jocurile politice pt altadata

 14. MMMpe 30 Jun 2012 la 10:19 pm

  Ionescu Marcela – esti in totala necunoastere sau rau intentionata. Banarea s-a produs ca urmare a injuriilor adresate de acel utilizator, altor participanti la forum. Fi corecta pana la capat si nu mai instiga. sau se poare ca esti acelasi paraschiv (alias Marcela) de pe Portalul Revolutiei si nu mai ai unde sa-ti refulezi frustrarile. Cine te citeste si te crede pe cuvant fara sa aduci probe, inseamna ca nu este corect cu el insusi.

 15. silviape 30 Jun 2012 la 11:40 pm

  iulia, nu este vorba de eliberarea lui costin, ci a lui cutean caruia dl mester ii cere ajutorul la verificarea dosarelor. nici nu vreau sa mai ma gandesc ce naiba inseamna asta!

 16. herope 01 Jul 2012 la 4:15 am

  pare diminuata nu decenta!

 17. voicupe 01 Jul 2012 la 11:40 am

  Absolut de acord. Nu are importanta culoarea politica atat timp cat nu se incita la violenta. Importanta are atidudinea unui Revolutionar fata de de un coleg cu alta otiune politica. Dar PORTOCALII ne-au luat indemnizatia, si aproape ca ne-au luat si speranta de viata. Atat am vrut sa spun. Cat despre “criminalii” de care pomentiti sa fie judecati, dar nu de aceeasi justitie care isi face veacul in ziua de azi. Nu am nici-o incredere. MA INCHIN in fata celor care au fost langa mine in acele ztile si nopti cumplite, ma inchin in fata celor care au avut puterea de a face greva foamei chiar si pentru o saptamana. Asta dovedeste ca mai au in ei o ramasita de forta ramasa de la Revolutie. L-am apreciat pe dl. Maries, m-am rugat pentru sanatatea lui si a celorlalti. Am facut acest lucru chiar nefiind de acord cu dl. Maries in multe actiuni de ale doniei sale. Atat doar, as fi dorit ca legea 341 sa fie primordiala in cererile domniei sale. Fiind ultima, a ramas ultima. Asa ca nu am avut intentia si nici nu am sa jignesc pe cineva, mai ales un confrate de-al meu si asta numai pentru ca ar avea alte pareri sau alte optiuni politice. Sa va spun ceva si cu asta am sa inchei ; fratele meu are alta optiune politica si alte vederi despre tot ce se intampla in tara , si cu toate astea eu tot il iubesc, chiar si atunci can discutiile sunt aprinse.

 18. voicupe 01 Jul 2012 la 12:11 pm

  Cristian Adam , sunt mascul in toata regula si nici gay nu sunt. Asa ca revizuiti chestia cu COCOANA

 19. ESCUPAP - IULIApe 01 Jul 2012 la 5:14 pm

  @ Silvia: Multumesc. Da, am intrat pe jurnal.ro si am vazut ca era vorba de “alt puscarias”. Parca mai conteaza asta?!.. .Toti arestatii de drept trebuie sa-si ispaseasca pedeapsa, nu sa fie solicitata eliberarea conditionata nici macar pt.o zi. O mai mare stupizenie ca aceasta nici ca exista. Adica nu exista masuri prin care sa-l obigi pe cel care detine abuziv dosarele si detine informatii pertinente sa le puna la dispozitie de acolo, din detentie? Un astfel de refuz ar trebui sa-i insuteasca perioada detentiei!… Eu inclin sa cred ca Dl.presedinte SSPR este , cu adevarat, numit pentru sacrificiu, manipulat si santajat exact de cei care l-au numit, in acelasi scop de tergiversare a rezolvarii corecte a problemelor revolutionarilor, de dezbinare maxima a acestora, de umilire si denigrare in fata opiniei publice a eroilor natiuni,. RUSINE!!! …
  @ Hero: Nu pare, este diminuata . Despre decenta nici nu poate fi vorba…Iar cu cate ambiguitati ne e prezentata probabil e si usor atacabila, dand curs altor reprezentatii de circ ieftin.
  @ Cristi Adam: Mie-mi pare ca te “impopotzonezi” cu niste “afirmatii”, care chiar de ar fi pertinente, nu- si prea gasesc rostul. Ordonanta, completa, asa cum a prezentat-o, aici, Crina in 29.06.ora 7.37 esra postata pe site-ul SSPR din data de 28.06.2012. Asa ca afirmatia ta cu telefonul din 29.06.2012 ora 8.30 e contrazisa de doua ori. Odata de postarea de la 7.37 si a doua oara de data postarii in site SSPR. Hai sa nu bravam!…Altele sunttzelurile noastre comune!…

 20. CRISTIAN ADAMpe 01 Jul 2012 la 11:44 pm

  IL POTI INTRBA PE ILIE DRAGULIN IN REST NUMAI DE BINE!
  P.S. NU ERA VB DE COSTIN ,SILVIA A INTELES PERFECT .

 21. MARCELApe 02 Jul 2012 la 9:34 am

  http://www.jurnalul.ro/usr/imagini/2012/06/28//231283-001.jpg

 22. NINApe 02 Jul 2012 la 10:15 am

  29 Iunie 2012

  PROIECT ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ PENTRU MODIFICAREA ȘI COMPLETAREA UNOR ACTE NORMATIVE PRIVIND UNELE MĂSURI FINANCIARE REFERITOARE LA BENEFICIARII LEGII 341/2004… [citeste]
  http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=297

  RECTIFICAREA S-A FACUT IN 29,ORDONANTA A APARUT PE SITE-UL SSPR IN 28,IULIA NU II TIN PARTEA LUI CRISTIAN ADAM DAR ARE DREPTATE, AM VB.CU DRAGULIN CARE A CONFIRMAT CA ASA STAU LUCRURILE .

 23. popescupe 02 Jul 2012 la 10:28 am

  pentru cei care n-au citit cu atentie,este un proiect de ordonanta. discutii vor fii multiple pe aceasta tema si vom vedea ulterior cum va iesi in final.guvernul are inters sa ne dea anul asta cat mai putin,asa ca nu se vor grabi. bugetul este sarac,datorita celor dinainte.tot ce-au furat,este bun furat.

 24. NINApe 02 Jul 2012 la 10:56 am

  CA SI ORA : Crina in 29.06.ora 7.37,INSEAMNA 19.37, URMARESTE ORA LA CARE POSTEZI SI VEI OBSERVA CA AM DREPTATE .

 25. ESCUPAP - IULIApe 02 Jul 2012 la 6:03 pm

  Merci Nina, Merci Cristi. Nu era cazul sa va stresati pentru a ma lamuri pt ca eu nu am phone dlui jurist si kiar de l-as avea nu l-as deranja pentru a va verifica pe voi. Esentialul mesajului meu era unul mult mai important. Ma rog, eu ma bucur sa relationez cu persoane care au posibilitatea sa obtina informatii corecte, complete, pertinente si sunt pregatita sa actionez impreuna cu voi atunci cand considerati necesar. Oricum eu recunoscusem ca am inteles ca e vorba de un alt infractor la fel de periculos, iar cat priveste traducerea orelor, sorry, eu vorbeam de diferenta de ora dintre postari: prima Silvia, al doilea Cristi. Oricum fara importanta…
  Hai mai bine sa vedem cum putem sa unim toate fortele si sa-i determinam pe parlamentari sa fie seriosi atunci cand trateaza problemele noastre.

 26. NINApe 02 Jul 2012 la 10:21 pm

  IULIA TE AFLI INTR-O EROARE , PE MINE MA POATE VERIFICA ORICINE , MAI PUTIN INFRACTORII ,AVAND IN VEDERE CA SUNT URMAS DE EROU MARTIR . CAT DESPRE STRES ASTA TE CARACTERIZEAZA . NU POTI FI ECHIDISTANTA , CHIAR MA INTREB CUM TE NUMESTI? ESCUPAP SAU IULIA ?

 27. ESCUPAP - IULIApe 03 Jul 2012 la 11:42 pm

  Nina draga regret ca te-am deranjat cu multumirile si completarile mele. Ca urmasa a unui erou martir se pare ca ar trebui sa fii tinerica. Dar sa nu stii cine a fost ESCULAP, chiar ma nedumereste putin, dar in acelasi timp ma indreptateste sa-ti acord circumstante pentru modul in care mi te adresezi. Ca poti sa intri in discutii cu dl.jurist, bravo tie(poate ne dai ni noua nr. de telefon:))…dar asta tot n-are legatura cu “verificarea”. Da, eu, initial, ca fosta studenta la medicina, m-am prezentat in acest site sub acest pseudonim( nu m-am ascuns, cum m-au acuzat altii si cum vad ca o faci si tu, dar era dreptul meu sa optez pt. modul de prezentare). Iar numele meu real este Iulia. Pentru ca sunt femeie si-n plus si feminina, nu-mi voi declara varsta, dar pot sa te asigur ca s-ar putea sa fiu de varsta mamei sau tatalui tau. Fii dragutza si spune-mi totusi la ce fel de echidistanta te referi ? La cea legata de nume?))) S-au nu cunosti explicatia cuvantului. Exista DEX. Nu vreau sa fiou rautacioasa cu tine, dar nici nu pot sa-ti permit sa fii necuviincioasa, atata vreme cat n-ai nici un motiv sa fii ofuscata (cauta in DEX) fata de mine. Hai fii cu minte si serioasa ca-ti priesc mai bine aceste sfaturi.

Comments RSS

Scrie un comentariu