feb 25 2012

Societatea Timişoara – dorim votarea Legii Lustraţiei

Publicat de cristinalro la 1:21 pm în categoria Legea Lustraţiei

Prezentăm amendamentele la Legea Lustraţiei, aşa cum au fost ele depuse, în luna mai, anul trecut, la Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor.
Amendamentele trebuie citite în paralel cu forma finală a Legii Lustraţiei, votată, anul trecut de plenul Camerei şi cu decizia Curţii Constituţionale Ambele documente se găsesc pe site-ul Camerei Deputaţilor.

2 comentarii la “Societatea Timişoara – dorim votarea Legii Lustraţiei”

1. ioan bvpe 25 Feb 2012 la 4:15 pm

Felicit societatea timisoara pentru aceasta dezbatere a legi lustratiei aceasta trebuie sa se puna urgent in aplicare ca sa scapam de aceasta clica de oameni care cauta numaai interesele personale. Situatia Romaniei astazi era alta daca se aplica punctu 8 din proclamatia de la timisoara si daca Iliescu nu pastra in fruntea statului pe aceia care au activat in structurile comuniste

2. D.Tudorpe 26 Feb 2012 la 1:52 am

Desi nu inteleg de ce s-a tergiversat revotarea acestei legi imediat dupa respingerea de catre Curtea Constitutionala (anul trecut), sper ca macar ACUM dupa 22 ani si se puna in aplicare “Pct. 8 al Proclamatiei de la Timisoara”.
    Doresc sa mentionez ca s-au strecurat cateva greseli de dactilografiere in modificarile propuse (una chiar esentiala la pagina Amendamente_011.jpg referitor la motivatia modificarii: se pare ca textul preluat este de la alt articol!?). Daca aveti posibilitatea, va rog sa transmiteti celui care a redactat textul sa-l reciteasca si sa-l corecteze inainte de a ajunge in discutie la Camera Deputatilor.