feb 18 2012

19 februarie 2012, ora 13.00 – Conferinţă de presă extraordinară

Publicat de cristinalro la 4:49 pm în categoria Conferinţe de presă

Duminică, 19 februarie 2012, ora 13.00 la sediul Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ din str. Batiştei nr. 24A, sector 2, Bucureşti – Conferinţă de presă extraordinară.
Subiectele în dezbatere:
1.Legea imprescriptibilităţii crimei, Legea Lustraţiei şi Legea Recunoştinţei o prioritate pentru România.
2. Prezentarea integrală a amendamentelor propuse în vederea modificării Legii Recunoştinţei. Amendamentele urmează a fi dezbătute de Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi  a Camerei Deputaţilor luni, 20 februarie 2012.
3.Revoluţionarii din Timişoara solidari cu revendicările preşedintelui Asociaţiei “21 Decembrie 1989″. Liderii revoluţionarilor protestatari din Piaţa Victoriei din Timişoara în direct la conferinţa de presă.
4.Oamenii fostului preşedinte al României Ion Iliescu se comportă haotic după aflarea amendamentelor ce urmează a fi aduse Legii Recunoştinţei.
5.O parte din senatorii şi deputaţii Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (CPRD)  împotriva propunerilor Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989 (SSPR) sau împotriva revoluţionarilor?
Invitaţi la conferinţa de presă extraordinară: preşedintele CPRD, domnul senator Raymond Luca şi secretarul de stat al SSPR, domnul George Costin.
Conferinţa de presă va fi susţinută de întregul Consiliu Director al Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ şi de cei patru grevişti ai foamei: Teodor Mărieş (90 de zile de greva foamei), Vlad Ciobanu (65 de zile de greva foamei), Marian Firimiţă (55 de zile de greva foamei), Eugeniu Savin (52 de zile de greva foamei).
Departamentul de presă
18 februarie 2012
INVITAŢII:
Domnului preşedinte al Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, senator Raymond Luca
Domnului secretar de stat al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor din Decembrie 1989, George Costin
Consiliul Director al Asociaţiei “21 Decembrie 1989″ vă invită la conferinţa de presă extraordinară mâine, duminică 19 februarie 2012, ora 13.00 la sediul asociaţiei din str. Batiştei, nr.24A.
Mulţumim şi vă asigurăm de aceeaşi prietenie colegială.
Răspuns la invitaţii:
Domnul senator Raymond Luca: ” Vă mulţumesc. Voi fi prezent. Invitaţia dvs. mă onorează”
Domnul secretar de stat: ” Mulţumesc pentru invitaţie. Cu siguranţă voi da curs acesteia. Cu stimă George Costin”.

29 comentarii

29 comentarii la “19 februarie 2012, ora 13.00 – Conferinţă de presă extraordinară”

 1. Chis Alexandru LRM-C 00238pe 18 Feb 2012 la 7:26 pm

  Este foarte curioasa pozitia dlui senator Raymond Luca, presedintele CPRD. Incerc sa gasesc motivatiile care l-au determinat pe dl senator sa “balanseze” de la sustinerea neconditionata a BNR condus de dl Banutoiu(fiind, dupa cate imi amintesc eu, chiar ales in respectabila functie de Presedinte de Onoare) la ultima sa luare de pozie(15.02.2012), pare-se din considerente politice(se incearca a da o “gura de oxigen” gruparii Maior care este clar pro PSD, respectiv USL?) ca fiind punctul de vedere unanim al CPRD, fara ca acea luare de pozitie sa fie impartasita, in totalitate, de toti mebrii comisiei(de altfel, comisia nu s-a mai intrunit in plen din data de 22.12.2011). Eu cred ca dl senator trebuie sa explice acelor LRMD care mor de foame in aceasta perioada, neavand cu ce sa se intretina pe ei si familiile lor, de ce aceasta pozitionare care – in mod sigur! – va conduce la blocare(cel putin in acest an!) a indemnizatiilor si, implicit, la condamnarea lor definitiva la inanitie sau la savarsirea de acte necugetate(sau chiar infractionale pentru a subzista). Dle senator, puneti-va in situatia acestor nefericiti(pe care, dupa cate imi amintesc, ii cainati intr-o luare de pozitie anterioara!) si poate va reconsiderati pozitia. Va rog sa mai reflectati odata la modul in care dvs, ca presedinte CPRD puteti veni, cu adevarat in sprijinul revolutionarilor.

 2. bogdanpe 18 Feb 2012 la 7:48 pm

  ESTE ULTIMA SOLUTIE PTR COSTIN DE A-SI PROMOVA “LUPTATORII SAI “SI DE A MAI DA UN TUN ,LEGAT DE OUG 53,SI NU UITATI UN LUCRU,NU A EXISTAT ECHITATE IN APLICAREA LEGII 341 SI AU SCOS-O DE TOT DIN LEGEA PROPUSA.ESTE O ULTIMA INCERCARE SUB COD PORTOCALIU DE A MODIFICA PRECUM VOR EI LEGEA.SUB MASCA APARARII DREPTURILOR NOASTRE ESTE DE FAPT ALTCEVA ,VA VETI CONVINGE.

 3. claupe 18 Feb 2012 la 7:53 pm

  de acord Bogdan.FARA MODIFICARI LA 341/2004.stam un an fara indemnizatie,si eu sint intr-o situatie limita.

 4. okandpe 18 Feb 2012 la 7:54 pm

  @Apostol Marcel
  Când vei știi sa respecți, sa comunici și ca nimeni nu e la cheremul tău, cu siguranță vei primi răspunsuri.

 5. IONICA dinTARGOVISTEpe 19 Feb 2012 la 1:32 pm

  catre Asociatia 21 decembrie
  Domnule Deputat Niculae Mircovici
  Domnule Presedinte al Comisiei Juridice,
  Domnule Secretar de Stat,
  Urmaresc de ceva vreme dorinta arzatoare a domnului Maries, de la Asociatia 21 Decembrie 1989, de a-si impune neaparat punctul de vedere in modificarea Legii 341/2004. Ura viscerala impotriva domnului Iliescu si a armatei a facut sa-i intunece ratiunea facand propuneri dintre cele mai nastrusnice, fortand adoptarea lor prin masuri extreme(greva foamei). Cine este acest Maries?. Pe cine reprezinta?. Este un presedinte de asociatie care prin statut reprezinta membri asociatiei sale si atat. Asistam la dictatura minoritatii asupra majoritatii?. Beneficiari ai Legii 341/2004 sunt peste 15 000; au fost ei consultati in privinta modificarilor ce de doresc a fi aduse la lege?. Ceilalti presedinti de asociatii, care sunt cu zecile, au venit la dumneavoastra sa-si spuna parerea?.
  Inteleg si sunt de acord ca Secretarul de Stat George Costin, in calitatea pe care o are, sa poarte asemenea discutii privind modificarile ce trebuiesc aduse Legii 341/2004 atat cu initiatorul legii cat si cu dumneavoastra; dar de ce Maries?. Aceasta nu este discriminare?.
  Multe din propunerile facute, prin adoptarea lor, pot duce la abuzuri si vendete politice. Nu trebuie sa uitam ca cei care astazi sunt la putere maine pot fi in opozitie. Legea care va rezulta dupa adoptarea modificarilor trebuie sa fie dreapta fara sa tina cont de culoarea sau obtiunea politica.
  Desigur, sunt multi impostori si profitori printre beneficiarii Legii 341/2004 si sunt de acord cu eliminarea lor. Personal am lucrat efectiv la intocmirea dosarelor cerute pentru preschimbarea titlurilor, in calitate de secretar al asociatiei din Targoviste. Absolut toate dosarele depuse de mine la SSPR au fost complete si au trecut de comisia SSPR si cea Parlamentara, certificatele fiind preschimbate. Asa s-a procedat cu toti ceilalti beneficiari ai Legii 341/2004. Este greu acum sa vii si sa spui certificatul tau nu mai este valabil; cand s-a gresit : atunci sau acum?. Unde este raspunderea Comisiilor SSPR si Parlamentara?. In Legea 341/2004 se prevedea perioada de preschimbare 6 luni; nu s-a terminat nici astazi!. Asa se prevede si acum. Exista timpul fizic pentru a fi verificate cele peste 15 000 dosare in 6 luni?. Sau poate dorim sa creem cadru legal pentru inlaturarea celor pe care nu-i dorim, dupa criterii numai de noi stiute. Roata totdeauna se invarte, nimic nu-i vesnic.
  Se doreste limitarea actiunilor intre 14 si 22 Decembrie 1989. Pai, peste tot s-a terminat pe 22 decembrie ?. Dupa fuga sotilor Ceausescu totul s-a terminat?. Stia cineva ce se va intampla atunci?. Stia cineva ce intorsatura pot lua lucrurile?. Au murit multi dupa 22 decembrie; cu ei ce facem?. Situatia a fost sigura dupa ce cuplul Ceausescu a fost executat?. In zilele noastre, in Irak sau Libia victoria a fost recunoscuta dupa prinderea si executia dictatorilor, nu dupa fuga lor. Cati au mai murit in Libia dupa fuga dictatorului?.
  In Romania dupa multe peripetii, cuplul Ceausescu a fost adus in unitatea militara 01417 pe 22 decembrie pe la ora 18 30, unitate din care faceam parte ca ofiter activ. Dupa aducerea lor, unitatea s-a transformat in loc de retinere, judecare si executare a cuplului dictatorial, cu totul altceva decat ceeace aveam noi de facut, prevazut in planurile de alarma de razboi
  (situatie in care eram din 17 decembrie). Odata cu aducerea lor, impotriva unitatii a inceput un adevarat razboi psihologic, viata transformandu-se intr-un adevarat iad. Sefii ierarhici nu ne mai conduceau, ferindu-se sa dea ordine care nu stiau cum se vor intoarce impotriva lor, la o rasturnare de situatie. Din cand in cand mai venea cate o indicatie de la generalul Stanculescu sau Iliescu; ne conducea televiziunea. Ceausescu ne cerea sa-l ducem la statia de radio Voinesti pentru a mobiliza populatia si a-i chema la lupta sau alte lucruri impotriva Revolutiei. Noi ce trebuia sa facem: sa-i executam ordinele lui, ca doar era Comandantul Suprem si ii eram datori cu viata prin juramintul depus(vezi continutul juramantului militar de atunci) sau sa fim de partea poporului care ii dorea moartea. Desigur am ales a doua varianta si am facut tot ce trebuia pentru ca sentinta instantei de judecata sa fie dusa la indeplinire. Suntem noi, oare, vinovati ca aceste lucruri s-au intamplat pe 25 decembrie, si nu in perioada 14-22 decembrie propusa de Maries.
  A fost oare aceasta o fapta importanta pentru Revolutie sau un lucru banal asa cum considera Maries(intr-o discutie personala cu el, mi-a spus ca nu este ceva deosebit, iar noi militarii din unitate nu meritam titlurile caci nu am facut deosebit)?. Am fost, toti, chemati la Parchetul militar de mai multe ori si in urma mai multor ore de audiere, ni s-a dat adeverinte ca am fost de partea Revolutiei si ca nu am facut nimic impotriva acesteia. Cu noi ce se va intampla; dupa adoptarea modificarilor la lege vom mai fi beneficiarii ei?.
  Sper ca ratiunea sa invinga si mintile limpezi sa hotarasca asa cum este mai bine.
  Locotenent colonel(r) Mateescu Ion, b-dul IC Bratianu, bloc 17H, apt.5, Targoviste, jud Dambovita

 6. niculae alecupe 19 Feb 2012 la 2:47 pm

  pentru Ionica din Targoviste,
  iata ca nici dupa 22 de ani nu se intelege ce si cine ce.
  Moartea lui ceausescu si-au dorito foarte mult cei ce i-au luat locul, justificarea AU FOST TERORISTII, si alte fapte criminale si totul bazanduse pe sublinierea facuta de brucan la adresa poporului roman, s-a uitat ?
  In Bucuresti revolutionarii au scandat pe 21 si 22 decembrie ceausescu judecat pentru sangele varsat !
  nu s-a cerut moarte lui, ci s-a hotarat in mijlocul multimii din 21 decembrie din P-ta Universitatii sa traiasca in Ferentari la conditia de jos a omului simplu.
  De aceea cei ce au tradat niciodata nu pot fi eroi sau revolutionari.
  Calitatile mele psiho-motrice s-au alterat mult prin luarea de contact cu armata si militia, atat in decembrie 1989 cat si in urma detentiei din iunie 1990 fapt ce a determinat coborarea veniturilor financiare, caci nu mai poti fi campion cu oasele rupte.
  Un capitan din decembrie 1989 astazi este general si de aici decurg valorile financiare din buzunar si tot ce decurge din avantajele gradatiei si toate bonusurile militarilor.
  Eu sunt evaluat profesional si medical anual si daca nu corespund sunt retrogradat si la fel si venitul scade. Pe cand militarul iese la pensie cu o pensie de sapte pana la zece ori mai mare ca un civil ce a muncit 40 de ani. La pensie militarul mai traieste cel putin 30 de ani pe cand civilul la varsta pensionarii este demult o amintire. Nu ma credeti ? La comemorari sunt numai militari pensionari NU CIVILI.

 7. eros33pe 19 Feb 2012 la 2:53 pm

  Domnule locotenent colonel Mateescu Ion aveti perfecta dreptate…in ceeace priveste protestul si inversunarea domnului
  Maries Teodor este de inteles pentru ca in asociatia 21 decembrie majoritatea membrilor sunt luptatori cu merite deosebite celor care le-a fost taiata indemnizatia …………..http://www.youtube.com/watch?v=95kT2JQc8Eg&feature=player_embedded

 8. Chis Alexandru LRM-C 00238pe 19 Feb 2012 la 3:42 pm

  Stimate dle @ MATEESCU ION – Iata ca, dvs care aveti un venit substantial(pensie de peste 3.000 lei!), “iesiti la inaintare” si va revendicati indemnizatia, chiar daca atunci, in decembrie 1989, erati sub ordine. Nu va intereseaza soarta acelor LRMD care nu au fost sub ordine si care acum nu au ce manca? Nu insinuez faptul ca de Targoviste sunt legate fel de fel de “legende”. Nu sunteti, cumva, un subaltern al comandantului Kemenici? Eu zic ca nici nu ar fi trebuit sa deschideti gura, pentru ca amendamentele care se vor face – prin “grija” unui “coleg de breasla” de-al dvs, parlamentarul comunitatii bulgare, Mircovici care a avut grija sa se si sa va “protejeze” indemnizatiile – nu va vor afecta daca nu ati avut, cumva, ceva mai putin curat la dosarul de LRMD-ofiter sub ordine. Dupa ce ca armata a tras in revolutionari, iata ca indivizi aflati sub ordine blameaza actiunea unor persoane care inceraca sa ajute niste “amarati de LRMD” care, in momentul de fata, nu au ce manca. Daca tot sustineti ca: “ROATA TOTDEAUNA SE INVARTE, NIMIC BU ESTE VESNIC” de ce ar fi “vesnica” indemnizatia celor care s-au aflat sub ordine in decembrie 1989. Dvs, din proprie intitiativa, ati iesit la raport si ati spus: “Eu sunt de partea Revolutionarilor, eu nu mai respect ordinele superiorilor mei!?”. Cred ca nu! Asa ca, terminati cu peroratiile si cu… “roata se invarte”. Daca aveti curaj, atunci faceti si dvs vreo 40-50 de zile de greva a foamei, si atunci sa amintiti numele de Maries. Pana atunci, aveti grija ca va este incarcata rau constiinta.

 9. Liviu Bacanape 19 Feb 2012 la 4:19 pm

  Salut toate comentariile de bun simt din aceste postari!
  t.maries ar trebui sa ne lase odata pentru totdeauna pe noi,revolutionarii autentici,in pace!Nu esti revolutionar maries,iar luptele tale castigate cu sprijinul din umbra a lui traian basescu nu ne intereseaza absolut deloc!Ia-l alaturi de tine si iesiti,pe usa din dos a istoriei si pe g.costin,”managerul” fabricii portocalii de impostori!Pe langa voi si basescu,Ion Iliescu este un Erou !Greselile in general se iarta,daca sunt neintentionate!Premeditarea absolut patologica pe care o duci in sufletul tau de aproape 22 de ani,dupa data de 20.05.1990 mai exact,ca un aservit continuu a tuturor celor care au vazut in schimbarile importante din Romania 1989 numai “rusi”,bolsevici,comunisti,teorii ale conspiratiei si altele,alaturandu-se mai mereu direct interesati si stimulati financiar de adevarate grupari oculte si indreptate impotriva Romaniei,deci toata aceasta premeditare ,pana la urma spune mult despre …adevarate tare comportamentale si devieri psiho- patologice pe langa cele specifice doar …tradatorilor de neam si tara!te-ai folosit in cel mai josnic mod cu putinta de punctul 8 din Proclamatia de la Timisoara din martie 1990!Ca unul dintre co-autori si participant la demersurile infaptuirii acesteia ,alaturi de persoane precum C.Iordache si G.Serban,fac un apel public, apel pe care-l voi desavarsii intr-un Comunicat de presa cat de curand,ca dumneata sa nu mai ai posibilitatea niciodata sa exprimi “teorii” si “definitii”despre aceasta Proclamatie si despre Revolutia Romana inceputa la Timisoara in Dec.1989!
  Lasa-ne!!!!!

 10. Ana Maria Bpe 19 Feb 2012 la 4:38 pm

  Domnului Maries,
  (va rog sa nu cenzurati acest mesaj si sa-l transmiteti eroului meu Doru Maries)
  Sunt nascuta in 89 si mereu am fost preocupata de ce s-a intamplat atunci si am incercat mereu sa inteleg acele evenimente si ce a urmat. Prin gestul Dumneavoastra extrem cred ca puteti face rau chiar ideilor care v-au calauzit. Pe scurt:

  1. Iliescu si Sergiu Nicolaescu impreuna cu acolitii lor se vor bucura daca va imbolnaviti sau fereasca Dumnezeu plecati dintre noi.
  2. Apelul la un gest extrem cum e grava foamei se face deobicei in situatii extreme. Situatia de astazi a Romaniei nu cred ca justifica acest gest. Eu cred ca era justificat pentru detinutii politici, justificat in Cuba, China sau Koreea de Nord.
  3. Fostii securisti si cei care ar trebui lustrati vor folosi sacrificiul Dvs. pentru a acuza pe Basescu, Tismaneanu, Patapievici si alti oameni care va impartasesc oarecum ideile. Fostii securisti, tortionari, activisti vor jubila.
  4. Deja se poate inchipui cum Dl. Iliesiu va face turul A3 si Realitatea tv, RTV sa acuze grav puterea actuala spre satisfactia lui Felix Voiculescu
  5. Este anormal sa-ti pui viata in pericol si daca un pic crezi ca exita viata dupa moarte si Dumnezeu si viata ta e darul Lui nu ar trebui sa fie simpla decizia de a protesta extrem cu punerea ta si a camarazilor in pericol.
  6. Acest exemplu al unui Erou va influenta oameni cu spiritul slab care si-ar lua viata pentru mai putin. Un val de sinucideri ar putea crea? E contra intereselor natiunii romane sa contrazicem valorile crestine si invatatura Bisericii.
  7.Ideile anticomuniste pe care din pacate din ce in ce mai putini le sustin au de pierdut sprijinul Dumneavoastra si al colegilor daca va puneti viata si sanatatea in primejdie.

  Va rog din suflet sa va opriti si va promit ca impreuna cu colegii mei de generatie vom continua ceea ce ati inceput,

  Cu admiratie dar si teama,
  Ana M

 11. Cristipe 19 Feb 2012 la 4:38 pm

  ILICI EROU AL K.G.B.-ului , NOI ASTIA DIN BUCURESTI SA VA LUAN “EROUL” IN PROBLEMA SA RAMANA CU PROBLEMA IN GAT !
  CRIMINALLLLLLLLLLLLLLL ILICI LA PUSCARIE P..A IN OCHI SA II FIE ! LUI SI LA TOTI SUSTINATORII COMPLICII SI ACOLITII LUI !

 12. Ana Maria Bpe 19 Feb 2012 la 4:57 pm

  JOS ILIESCU!
  http://www.contributors.ro/societatelife/nimic-nu-valoreaza-cat-o-viata-de-om-solidaritate-cu-doru-maries-si-colegii-sai/

  Un frumos articol scris de prof. Tismaneanu
  M-am gandit adeseori la semnificatia cuvintelor lui André Malraux: “O viata de om nu valoreaza nimic, dar nimic nu valoreaza cat o viata de om”. Unul dintre acesti oameni exemplari este Doru Maries, presedintele Asociatiei “21 Decembrie”, un lider al societatii civile reale, nu al celei ostentative, contrafacute si stridente. Ion Iliescu nu-i poate ierta lui Doru Maries consecvenţa cu care cauta sa afle adevarul despre Revolutia din decembrie 1989 si despre mineriade. L-a atacat imund in repetate randuri, l-a numit “puslama” si “impostor”, ceea ce pentru Maries si prietenii sai este semnul, hartia de turnesol care probeaza ca ca fac ceeace trebuie facut. Pana acum cateva zile nu stiam de noua greva a foamei declansata de Doru Maries, nu stiam ca i s-au asociat inca trei colegi. Nu pot citi toate ziarele si sursele de stiri, dar sunt uimit ca n-am vazut aproape nimic pe acest subiect, deloc banal, sa recunoastem. Ba chiar tragic.

 13. albertpe 19 Feb 2012 la 5:09 pm

  Foarte bine ca se elimina agentii si informatorii fortelor militarizate si politice.Dar cine sint agentii fortelor politice?Dupa cum spunea cineva pe acest sait,nu tocmai cei care au jurat credinta partidului,pentru gloria eterna ,pentru epoca de aur,pentru fiul cel iubit,pentru nimicirea dusmanului de clasa?Adica tocmai membrii PCR.Pentru ca fara membrii nu era nici PCR.Iar acum gratitudine pentru ei?Hai sa zicem daca au ramas mutilati sau au cazut de gloante.Altfel….

 14. albertpe 19 Feb 2012 la 5:17 pm

  Daca recolutia e ANTICOMUNISTA,vom da lege a recunostintei si gratitudinii tot pentru comunisti?Ce altceva au fost cu carnetul de partid in buzunar?Cu carnetul de partid in buzunar la revolutia anticomunista?Strutocamila?Ori e alba ori e neagra,sau se poate si gri?

 15. IANCU RADOMIR - GHERMAN Timisoarape 19 Feb 2012 la 5:40 pm

  CHIS ALEXANDRU Salut interventia . Este bine ca Armata sa poata recompesa pe cei care au ramas in structurile armatei dar au “lasat lucrurile sa curga ” catre schimbare – cred eu.

 16. IANCU RADOMIR - GHERMAN Timisoarape 19 Feb 2012 la 6:00 pm

  LIVIU BACANA Daca vorbiti despre PROCLAMATIA de la TIMISORA si despre GEORGE SERBAN va rog sa-l eliminati din ecuatie pe ION ILIESCU . Am fost coleg de partid cu George Serban si eram fugariti, la propriu , de catre oamenii lui Ion Iliescu in 1990. Se poate vorbi ,si despre “ferma rosie de certificate” patronata de PDSR si apoi de PSD. Va respect pentru “LIVIU BACANA din DECEMBRIE 1989″ dar astfel de iesiri pot face mult rau . Sper sa nu va suparati . Va salut .

 17. Vivianpe 19 Feb 2012 la 6:11 pm

  @Liviu Bacana
  Sa intri pe site-ul unei Asociatii al unor luptatori anticomunisti si sa incepi sa-i critici si sa-ti elogiezi “EROUL” tot acelasi site, al unei asociatii si al unor oameni care au avut clar de suferit de pe urma si din partea “eroului tau” mi se pare culmea tupeului, dar nu e de mirare, pt ca e o caracteristica specifica a comunismului si a comunistilor.
  Iti poti lua eroul tau si pe altii ca voi si sa plecati in coreea de nord, acolo e locul vostru, al comunistilor.

 18. nelu i.pe 19 Feb 2012 la 7:20 pm

  Fara membri de partid poate mai ramaneti vreo mie si va ve-ti satura de bani dar mai grav cred ca va bateau si femeile de servici din toate sediile primariilor pcr din tara.

 19. nelu i.pe 19 Feb 2012 la 7:31 pm

  Si va mai fac o propunere sa fie scosi si cei care nu mergeau la biserica la slujba de duminica ca sa ramaneti doar voi anticomunistii la care va pun o intrebare. Unde mama dracului ati fost inainte de revolutie vitejilor?

 20. cristipe 19 Feb 2012 la 7:32 pm

  Fara LEGEA Lustratiei mai intai ne batem cu morile de vant. Iar Maries, si mie cam greu sa o spun, va face degeaba greva foamei. Cred ca este de luat in seama la modul serios ce zice si Ana Maria B!

 21. cristipe 19 Feb 2012 la 8:16 pm

  Mai Bacana, … vreun emanat al teroristilor lu ilici ?!

 22. pavel anape 19 Feb 2012 la 8:28 pm

  Cu parere de rau observ ca articolul prin care ranitii erau ajutati de sspr( teoretic macar!! si cf unei legi…) pt obtinerea de proteze sau scaune cu rotile a fost abrogat. Oare daca ranitii raman fara aceasta posibilitate( sa stiti ca o proteza costa cateva mii de euro sau dolari, nu cat cele de 9 mil sau 12 mil pt cristalin sau cornee de pe lista ministerului sanatatii…unde faci un dosar pt cristalin la ochiul drept cu masuratori cu tot si pana se aproba…ai deja nevoie si pt celalalt ochi si alta cerere, alte asteptari…oricum pana mori ai sansa sa ti se aprobe.
  Deci ce se va intampla cu ranitii lipsiti de acest ajutor conferit initial de lg 341 si acum iata eliminat?
  Pt ca ranitii au nevoie de alt tip de proteze, nu cele standard aprobate de ministerul sanatatii pt populatie…iar eliberarea unei adeverinte de la sspr cum ca ai dreptul la proteza gratuita nu inseamna ca si vei beneficia de ea in timp util.
  Sspr nu va mai avea fonduri destinate acestui ajutor catre raniti…sau marii mutilati…si atunci ce se va alege de noi?
  Ne reverifica in fiecare an la comisii de expertiza de parca ne-ar creste la loc mana, ochiul sau mai stiu eu ce organ…de 22 de ani incoace…
  E cam tarziu sa intreb asta…dar o fac totusi…cum va ajuta sspr acesti raniti daca in lege nu mai este prevazut?

 23. danpe 19 Feb 2012 la 8:59 pm

  UN REVOLUTIONAR DIN BUCURESTI S-A PREZENTAT LA SEDIUL ASOCIATTIEI 21 PENTRU A-SI MANIFESTA SOLIDARITATEA CU GREVISTII FOAMEI. A FOST INVITAT AFARA PENTRU CA ESTE MEMBRU AKL LIGII EURO-ATLANTICE SI PROTESTATAR IN PIATA UNIVERSITATII………..
  MA INTREB SI ASTEPT UN RASPUNS DE LA DU*MNEAVOASTRA: DACA ASTEA SUNT RELATIILE INTERUMANE, CE A CAUTAT ASTAZI,SENATORUL RAYMOND LUCA LA SEDINTA ASOCIATIEI 21??????????????????????????????????????????????????

  SE SPUNE CA DOMNIA SA ESTE U.S.L IAR CEI CARE PROTEASTEAZA NU SUNT AGREATI DE ECHIPA MARIES-COSTIN…..

 24. claupe 19 Feb 2012 la 9:01 pm

  ne spune si noua ce s-a discutat astazi?

 25. bogdanpe 19 Feb 2012 la 10:03 pm

  http://mariusmioc.wordpress.com/2011/09/05/cuvintarea-lui-teodor-maries-la-congresul-bnr-din-bucuresti-3-septembrie-2011-video/
  TRAGETI CONCLUZIILE CAND SPUNE SA TRAGEM PE DREAPTA DACA SUNTEM DESTEPTI.

 26. Victor Timisoarape 20 Feb 2012 la 12:18 am

  Vivian si Cristi!Daca nu ati inteles ce a scris Liviu Bacana,rugati pe cineva sa va traduca intr-un limbaj mai simplu,asa mai pe intelesul vostru.

 27. Hunulpe 20 Feb 2012 la 12:53 am

  @dan
  Lumea nu trebuie sa se supere, dar indiferent de bunele intentii, exista reguli simple care spun ca vii la cineva invitat. Asadar Domnii respectivi care nu i-a acuzat nimeni de nimic rau, nu trebuie sa se supere, pt faptul ca daca au venit neinvitati, au fost poftiti….
  Pe aceasta cale noi le multumim pt bunele lor intentii si solidaritate si-i asiguram ca nu sunt nedoriti, ci, azi erau doar neinvitati.
  Nu s-au discutat secrete, din moment ce a fost conferinta de presa, iar continutul acestei conferinte va fi postat pe site pt a-l vedea toata lumea, conferinta fiind inregistrata inclusiv de catre TVR

 28. cristipe 20 Feb 2012 la 1:00 am

  Victor, eu detest disputele “politice” fara noima si nu sunt mai deloc avocatul lui Maries caruia nu i-am inteles unele decizii dar cand aud ca cineva spune ca a participat la conceperea Proclamatiei de la Timisoara si cu toate astea da de inteles ca ii sustine pe Criminalii lustrabili in frunte cu Iliescu… EROU!!!!? care au preluat puterea facand 1000 de victime nevinovate dupa 22 decembrie … nu prea mai am ce discuta ! Totusi Da Doamne sa nu fi inteles bine!

 29. Vivianpe 20 Feb 2012 la 1:00 am

  @Victor Timisoara
  Dle Victor, vad ca vreți sa dați dovada de aceiasi autosuficiență ca și Dl Bacana. Nu va pot opri ci pot doar sa va las sa va dați în stamba, astfel, lumea sa inteleaga…. ce are de înțeles

Trackback URI | Comments RSS

Scrie un comentariu