ian 20 2012

20 ianuarie – 61 de zile de greva foamei

Publicat de cristinalro la 9:11 pm în categoria Greva foamei

4 comentarii la “20 ianuarie – 61 de zile de greva foamei”

1. mariape 20 Jan 2012 la 11:09 pm

nu inteleg pentru ce faci greva foamei,ce vrei sa demonstrezi?cand trebuia sa faci ceva cu adeva rat,ai facut ne-ai lucrat pe la spate,acum vrei sa-ti speli pacatele

2. albertpe 21 Jan 2012 la 12:59 pm

Era clar,ca daca cedeaza,acest lucru o vor face in fata lui Maries.
    Dar greva foamei e cazul sa se termine!
    Sigur,dosarele revolutiei nu s-au rezolvat!Dar asta va mai dura!Speram nu foarte mult!Dar pana atunci aveti nevoie de multa energie ca sa continuati lupta!Flamand se poate?Categoric nu!

3. adrianpe 21 Jan 2012 la 7:32 pm

VA rugam nu ne lua-ti si ulima picatura de demnitate pe care o mai avem (referitor la amendamentul depus de catre SSPR fata de modificarea legii 341/2004) ne-am saturat de voi care nu ne reprezentati si nu ne consultati si pe noi in legatura cu aceste hotarari , de ce va eschivati si ne fentati cu tot felul de comunicate evazive) …..Sunt un REVOLUTIONAR care ma simt jignit de hotararile pe care le iau alti pentru mine …..CHIAR A-TI ajuns milogii PDL-ului care sunt deja pe duca……DUCETI-va dupa ei……celor care nu sunt deacord cu acest comentariu le transmit solemn si in cel m-ai pur stil revolutionar , sa ma pup..in…..cr

4. adrianpe 21 Jan 2012 la 8:14 pm

VA rog sa ma scuzati pentru acest comentariu ,dar sunt un (NEVROTIC,GOLAN,BAGABOND,VIERME,etc)care am venit ud pana la piele si inghetat din fata prefecturi CONSTANTA .si unde nu a-m fost mai mult de 20 de prosti…… TRAIASCA ROMANIA cu toti SPAGABONZI din ea (sa va fie de bine COMPLICITARILOR!!!!)
    VA MERITATI SOARTA