mar 02 2011

Ion Iliescu: “Avem nevoie de victime ca să-i prezentăm drept teroriști”

Publicat de george la 3:24 pm în categoria Documente

În jurul orel 01 – 01.30 în noaptea de 22-23 decembrie 1989 am revenit cu Dan Iosif în sediul Comitetului Central și am urcat la etajul 6. În lift aceasta a primit prin stație apelul “Unde ești? Te așteaptă pionul 3″. Am ajuns la etajul 6, unde eram așteptați de gelu Voican Voiculescu care ne-a spus: “Așteptați puțin că vrea să ne spună bossul ceva!”. După aproximativ 10 minute de așteptare, a ieșit din birou Ion Iliescu care s-a adresat lui Dan Iosif: “Avem nevoie de victime ca să-i prezentăm drept teroriști. Jos sunt câteva cadre militare pe care le-a chemat Gușă și vreau să mi-i eliminați și să-i îmbrăcați în uniformele alea negre!“. Ion Iliescu vorbea pe ton încet, adresându-se lui Gelu Voican Voiculescu și lui Dan Iosif, dar în special celui de-al doilea.

Continuarea pe http://www.alfanews.ro/2011/dosarul-revolu%C8%9Biei-ion-iliescu-avem-nevoie-de-victime-ca-sa-i-prezentam-drept-terori%C8%99ti.html

3 comentarii la “Ion Iliescu: “Avem nevoie de victime ca să-i prezentăm drept teroriști””

1. Nastasache Iulianpe 02 Mar 2011 la 4:20 pm

Stire nu incepe prea bine; sa nu fie vorba de o diversiune. Observati ca facsimilul prezentat nu este o declaratie olografa si nici copia unei declaratii date la Parchet (pe un tipizatul folosit de Parchet). De asemenea, observati scrierea cu majuscule a numelor; detaliu carepoate denota ca e vorba de un material cu tinta, nu unul de informare.

2. anape 05 Mar 2011 la 10:09 pm

TE FACI CA NU PRICEPI , ESTE TRADUCEREA IN CEEA CE PRIVESTE DECLARATIA SCRISA DE CATRE PROCUROR OLOGRAF SI ASUMAREA MARTORULUI SUB SEMNATURA SA . ASA CA NU O MAI DA IN BALBE DOMNULE RANIT MASTASACHE IULIAN.

3. Iulian Nastasachepe 26 May 2011 la 2:46 am

@ana
    Nu ma prefac, ana. Spun ce gandesc. De exemplu acum ma intreb ce ti-a venit sa postezi ca stii ce sunt (ranit). Probabil tu chiar crezi ca documentul acela e perfect credibil.