noi 06 2010

COMUNICAT SSPR

Publicat de la 1:30 pm în categoria SSPR

COMUNICAT

În ultima perioadă, pe unele posturi de televiziune a fost declanşată o acţiune de intoxicare a opiniei publice şi de denigrare a revolutionarilor din Decembrie 1989.

Avem destule indicii care ne conduc spre concluzia că această campanie murdară se datorează implicării revolutionarilor in eradicarea coruptiei din sistemul judiciar, dar si a alăturării acestora la societatea civilă care doreşte, chiar si la 21 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, o rupere totală de trecut si a îndepărtării din structurile statului a celor care au avut legături cu fosta securitate sau cu puterea comunista.

Sperăm ca poporul român să realizeze faptul ca atacuri venite de la persoane care au multe pe conştiinta (criminali, informatori, securisti implicati în afaceri dubioase, devalizatori de bănci, instigatori la înşelarea populatiei si saracirea acesteia prin jocuri piramidale sau fonduri de investitii etc) sunt atacuri nefondate împotriva unor oameni care au dat viaţă democratiei românesti. Dar vorba românului  “Cine seamană vânt, culege furtună.”

Pentru corecta informare a opiniei publice, conform bazei de date a S.S.P.R., la nivelul lunii septembrie, efortul financiar privind revolutionarii se prezintă astfel:

Total deciziilor în plata aflate la casele de pensii este de 13696 persoane dintre care:

2059 – urmasi erou martir

2226 – raniti

588  – retinuti

169 – raniti si retinuti

Presupunand ca toate aceste persoane cărora casele de pensii locale le-au emis decizii de plata a îndemnizatiilor, ar încasa suma lunară totală prevazută de Legea 341/2004, efortul financiar la nivel de an nu depăşeste procentul de 0,03% din PIB.

Plata unor îndemnizaţii restante pe care actualul guvern a fost nevoit să o suporte în condiţiile crizei economice se datorează faptului că fostele conduceri al S.S.P.R. ŞI C.P.R.D. din anii 2004-2009, au aplicat în mod discriminatoriu prevederile legale, de cele mai multe ori favorizând clientela politică.

Ca exemplu: S.S.P.R. a fost nevoit ca în cursul anului 2010 să plătească peste 4 mld. lei despăgubiri pentru nepunerea în aplicare a unor hotărâri judecătoreşti definitive şi  executorii de către conducerile anterioare.

Apare legitima întrebare: Care este scopul ascuns al acestor atacuri asupra unor EROI AI NEAMULUI?

Nu cumva în absenţa altor forţe se încearcă găsirea unei mase de manevră?

SECRETAR DE STAT,

GEORGE COSTIN

http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=29

18 comentarii

18 comentarii la “COMUNICAT SSPR”

 1. Stoianpe 14 Nov 2011 la 9:25 am

  Stimaţi domni,

  Iar se începe denigrarea revoluţionarilor. Nu vă este ruşine, dacă nu erau ei şi acum ne aflam sub dictatură. Oameni buni lăsa-ţi-i
  domnule în pace, acum sunt mulţi la o vârstă, folosesc indemnizaţia pentru medicamente şi tratamente.

 2. SIMON EVApe 20 Nov 2011 la 1:18 am

  de ce nu se taie din salariul presedintelui .a senatorilor,a demnitarilor ,ar fi mult mai multi bani,decat taierea indemnizatiilor revolutionarilor !!!!??????
  revolutionariii in acesti ani s/au imbatranit,au decedat…..
  sa nu mai vorbim despre faptul,ca demnitarii au ajuns acolo unde sunt dupa ce revolutionarii au jerfit viata lor,erau raniti
  fizic si psihic……daca ar fi fost ramas regimul comunist revolutionarii arestati ce ar fi patit??????
  Nu ca demnitarii,ca dupa ce a fost curatat terenul……cu
  minciuna si cu vorbe goale au ajuns acolo unde sunt
  cu salarrii mari si taie de la popor totul si de la revolutionar!
  Nici unul dentre ei nu a cerut taierea indemnizatiilor mari
  ce primesc lunar fara sa faca nimic , sau facind rau,,neliniste
  in rindul poporului,.Se inchid spitalele,scolile……totul ce e bine
  este nimicit….
  Niste legi care total defavorizeaza,demoralizeaza oameniii
  Ceausescu pentru ce afost impuscat ?????
  PENTRU GENOCID !!!!!!
  CINE ESTE IN REALITATE CARE UCIDE POPORUL?
  AU FOST REVOLUTIONARI ………O SA MAI FIE …..
  MAI SUNT TINERI ……
  PROLETARI DIN TARA ……..UNITI/VA

 3. Snakepe 22 Nov 2011 la 12:15 pm

  Cui îi folosește oare această masivă campanie de denigrare a revoluționarilor? De ce nu se spune nimic despre torționarii securiști de la Pitești,Aiud,etc, care au niște pensii nesimțit de mari și trăiesc bine-mersi?Ca să nu mai vorbim de politrucii și activiștii de partid care se lăfăie fără griji? Se lovește în cei care au luptat pentru libertate și democrație împotriva totalitarismului bolșevic…..Rușine!!!

 4. Stoianpe 29 Nov 2011 la 10:49 am

  Domnule prim-ministru, nu credeţi că faceţi o mare greşeală legându-vă de revoluţionari ? Eu am 80 de ani, vă daţi seama la vârsta mea să mi se ia indemnizaţia, pe care o folosesc mai mult pentru medicamente şi tratamente. Sunt bolnav, am două preinfaarcturi, şi o pancreatită . Pot să vă dovedesc prin acte. Dacă-mi luaţi indemnizaţia mă băgaţi direct în mormânt. Gândiţi- vă bine.

 5. georgelpe 24 Dec 2011 la 2:45 pm

  sa uitat atat de repede cum zburau gloantele deasupra capului in 21,22,23—-31,asa au ajuns sus ce-i ce astazi ne conduc,cei ce tara au vandut ,nimeni nu pomeneste ca prima data cand sa strigat in 22 inafara de libertate a mai fost strigat un nume cel al lui CORNEL MANESCU apoi sa vehiculat celelalte nume ,unde este SANDA VISAN cea care a facut primele emisiuni despre revolutie,adica acele rebembere,si cine le tine minte eu sunt cel ce a spus ca revolutia sa facut in folosul altora si nea fost furata ,nimeni nu specifica cum acel elicopter de deasupra televiziuni in data de 23 a tras in noi ,cum in data de 24 ora 9.45 a fost ranit acea persoana pe holul televiziuni in timp ce matura resturile de sticla,langa el se afla criminalista CHEBELEANU,cum generalul TUDOR taia si spanzura atunci intro tinuta nedemna de gradul sau,cum unul din fratii CHIRONESCU afost ranit in subsolul tvr,cum unul din presupusi teroristi a fost pazit de mine ,iar nimeni nu avea curajul sa-l duca la toaleta ca este periculos iar lam dus scotindui si scula sa se pise dupa care a fost luat cu tabul de col OANA si SASU si dus…,sunt foarte multe lucruri care nu se vorbesc de ce??? unde se afla colegii mei VATA,LUNETISTUL,CFRISTUL SI ALTII CARE NUI ADUC AMINTE

  SEMNAT SIDA

 6. Alexpe 30 Jan 2012 la 10:46 am

  Adevaratii revolutionari isi merita pe deplin drepturile,numai ca cei de la putere nu isi permit sa mai micsoreze osul si atunci lovesc cu putere in cei napastuiti si odata cu aceasta duc si o lupta crancena ca sa ii si denigreze punandu-i chiar pe oamenii de jos prin metode psihologice impotriva revolutionarilor pentru ca intre timp ei sa-si poata face jocurile lor castigatoare.Romani nu va lasati pacaliti de nemernici pentru ca asta e pacaleala si tara asta se va duce cu cea mai mare viteza in jos,chiar nu vedeti asta? Lasatii in pace pe revolutionari si hai sa ridicam tara asta acolo unde ii este locul pentru ca meritam asta din plin, uitativa in toata tara ca din toti care au iesit in strada sant revolutionari care nu mai au din ce trai dar ei nu-si cer drepturile ci cer cu disperare sa va treziti din somnul in care ati fost bagati cu buna stiinta de catre cei mai mari tradatori ai tarii care sant poloticienii de azi. HAIDETI CU TOTII SA RIDICAM O NOUA DEMOCRATIE ADEVARATA CARE SA NE RIDICE NIVELUL DE TRAI ASA CUM IL MERITAM DAR FARA POLITICIENII ACTUALI CARE FOLOSESC MAI DEPARTE CONCEPTII COMUNISTE DE EXTERMINARE A NEAMULUI NOSTRU ROMANESC ADEVARAT

 7. georgeta berbecpe 10 Feb 2012 la 3:49 pm

  Sunt urmasa tatalui meu mort in revolutia din decembrie 1989; tatal meu a fost ucis in fata mea;eram aproape intreaga familie in strada si atunci am fost convinsa ca si mama a avui aceeasi soarta.Viata in familia mea s-a schimbat radical ,dupa moartea tatei:orice compensatie baneasca sau de alta natura nu poate sa repare ceva.Imediat dupa aceea,o buna parte din cunostinte sau rude ne-au reprosat ca am fost inconstienti, pt ca nu am stat acasa in fata televizorului.,ca totul a fost un simulacru,pt preluare de putere din partea neocomunistilor.Poate am fost naivi,dar atunci asa am simtit si crezut.Putem reprosa si celor care astazi ies in strada aceeasi naivitate?fara dorinta si vointa de a schimba o stare de lucruri negativa pt toti,fara atitudine in fata nedreptatii,ma indoiesc ca lumea in care traim ar fi evoluat.Ca rezultatul a ceea ce am sperat este altul,nu cred ca trebuie sa aruncam cu noroi in cei care au fost atunci suficient de naivi si inconstienti pt a-si asuma riscul de a nu mai fi.

 8. gorbype 23 Jun 2012 la 3:18 pm

  ai dreptate georgeta ceei care sufera acum sint aceei naivi care ne-am pirdut pe cei dragi sintem noi raniti si luptatori care am avut curajul si demnitatea de a oferii libertatea acestui popor iar cei care stateu in fata televizorelor sau in spatele perdelelor ne judeca acum si bat joc de eroii acestui popor si tot ei latra si ne demigreaza acum .eu le tranzmit tuturor guvernatilor si celor care latra si incriminaza sa ii fereasca dumnezeu de furia acestui popor de care isi bat joc de 23 de ani taiati si anulatii pensile nesimtite ale celor care au chinuit acest popor si salarile nesimtite ale celor ce ne conduc si verificatii cum au devenit peste noapte majoritatea milionarilor si printisorilor asfaltului,baietii destepti si sa nu credetii ca sintem un popor de prostii care nu stim ca totii guvernantii de la parlamentarii, senatori ministri ,politicieni vatii unflat burtile din bogatia acestei tarii iar acum lovitii in toate clasele sociale .plecati cu totii si lasatii sa fim condusi de cine merita acest popor si singurilor la care de pasa de amaritii acestui popor este casa regala in aceasta tara

 9. marmura ionpe 28 Dec 2012 la 10:59 pm

  nustiu cum sa ma fac inteles dar sper ca voi fi inteles prin cea ce voi scrie,intradevar am fost niste naivi cind am crezut ca dindul jos pe ceausescu va fi bine si in tarisoara asta numita romania,la bogatiile care le avem si un popor harnic sar putea realiza multe dar ne lipsesc conducatori cu initiativa si care sa simta o durere pt.poporul sau au ajuns la conducere toti sarlatani uni invatati sa fure inainte alti au invatat pe parcurs find prieten cu unul si altu care trebuia sa pazeasca avutia nationala dar in cirdasie au inpartito intre ei si o mai inpart daca nu ne trezim la realitate stimati revolutionari de multe ori sa auzit sloganu (singura solutie inca o revolutie) sa fereasca dumnezeu de inca una ca cei ce sint acum la conducere va face un masacru cu noi cu toti nu numai cu revolutionari care sint pusi la zid de cei de dupa prdeaua care ziceau uite prosti nu pot sta acasa iar acum a ajuns acol unde a ajuns si isi bate joc de revolutionari si mai ales de intregu popor care inchite toate minciunile lor pt. atrai ei bine

 10. Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 22 May 2015 la 10:05 am

  Dle marmura ion!
  Va plingeti de profitorii post-revolutie care au dus tara de ripa… dar aveti ffrica sa-i dam jos. Ce revolutionar sinteti d-voastra ?…sau cunoasteti o alta forma de a da jos o clasa neocomunista corupta, mafiota, care impune prin violenta tot ce vor…in acest timp poporul duce o viata plina de lipsuri..
  Revolutia din dec.1989 a avut un alt ideal, nu numai rasturnarea dictatorului Ceausescu ci a intregului sistem comunist
  (Proclamatia de la Timisoara pct.8).Dar neocomunistul Ion Ilici Iliescu si banda sa P.Roman, G.V.Voiculescu, Ionescu Cazimir. Magureanu au profitat de conjoctura si au instalat aceasta forma de neocomunismcontra vointei poporului. Schimbarea unei orinduiri sociale perimata nu se poate face decit printr-o revolutie sau printr-un razboi civil (istoria).
  De ce aveti frica de aceasta clasa neocomunista, mafiota, instalata contra vointei poprului. De ce aveti frica de ei…? Ei au frica de noi, o noua revolutie ii va distruge total. Asteptam momentul declanchateur…
  Nu am avut frica d-un dictator comunist aparat de o securitate loiala inarmata pina in dinti…. Cind poporul se revolta nici-o armata, nici-o securitate din lume nu rezista in fata lui.
  Numai prin forta poti da jos o banda de crimineli,violenta si corupta. Atentie, mare atentie d-le presedinte al Romaniei Klaus
  Johannis luati masuri urgente de a inlocui acest guvern corupt,violent. mafiot cit nu este prea tirziu..
  Albert Eistein,, Quand un peuple ne défend plus ses libertés et ses droits, il devient mûr pour l’esclavage”.

 11. Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 22 May 2015 la 7:14 pm

  Dragii mei revolutionari
  Aveti dreptate in tot ce spuneti.A ajuns la putere pe spinarea noastra niste nemernici si cretini care isi bat joc de noi prin toate mijloacele , direct si indirect . Isi permit totul, au puterea in mina si fac cum vor ei. Aceasta clica neocomunista corupta, mafiota si violenta este mai dura ca dictatura ceausista. Singurul care poate sa redreseze aceasta tara este prersedintele K.Johannis., care pina acuma nu face nimic iar poporul roman duce o viata mizerabila.
  Daca nu se schimba nimic singura solutie …o noua revolutie sau un razboi civil.Uniti sintem o forta care poate da jos aceasta dictatura neocomunista. Am dat noi jos pe dictatorul Ceausescu aparat de o securitate inarmata pina in dinti, vom reusi sa dam jos niste nemernici profitori, chiar daca timpul si bolile ne-au diminuat un pic fortele. Nu avem ce pierde..poporul roman este alaturi de noi. Asteptam momentul declansator. Ajunge …cit sa mai rabdam aceasta viata mizerabila….Dumnezeu sa ne ajute…

 12. Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 22 May 2015 la 8:23 pm

  Scrisoare deschisa catre Presedintele Romaniei D-ul K.Johannis!
  Cu asentimentul tuturor revoutionarilor din dec.1989 va rugam sa interveniti de urgenta facind lumina asupra mortilor in revolutie, mineriade, judecarea si condamnarea celor vinovati.
  Au trecut peste 25 de ani de atuncea si criminali nu sint judecati si condamnati;- ma refer la cel mai mare creminel din istoria Romaniei Ion Ilici Iliescu si banda sa ;- P.Roman, G.V.Voiculescu, Magureanu, Cazimir Ionescu si altii care cu ajutorul armatei si a securitatii teroriste au omorit peste 2.000 de oameni si au deturnat idealurile revolutiei.
  Acuma,tara este condusa d’un guvern incompetent neocomunist corupt, mafiot implicat in multe afacari necurate iar poporul romin duce o viata plina de lipsuri.
  Acest guvern isi permite sa denigreze adevaratii revolutionari, taindu-le indemnizatiile de merit acordate prin legea 42/1990 si legea 341/2004, imdemnizatii de merit care usurau viata acestor oameni meritosi batrini, saraci si bolnavi, aplicind o politica de diversiune ca bunicul lor Ceausescu si securitatea sa… In acest timp guvernantii au salarii mari, fura mii de milioane de euros din visteria poporului iar justitia se face ca-i ancheteaza. La sfirsit aproape toti sint liberati…. Culmea ironiei, unii din ei sint numiti in functii de conducere ale tarii , altii decorati (Ilici Iliescu,G.V.Voiculescu,Czimir Ionescu), ca si cum nimic nu s-a intimplat. Sint generali de armata care au tras in popor si in loC sa fie judecati si condamnati, unii au fost avansati in grad iar altii au pensii importante….Cita demagogie….Cit sa mai suportam ????
  Dle presedinte va rugam sa luati masuri urgent conform Constitutiei Romane:
  1. Organizarea unui referendum ptr. schimbarea guernului corupt si incompetent.
  2.Destituirea parlamentului.
  3.Organizarea de alegeri democratice.
  Exemplu La France. Dumnezeu sa va ajute…

 13. Dr.Georges Iscru Strasbourgpe 26 May 2015 la 12:35 pm

  D-le Revolutionar Adrian Sanda!
  Fac apel la calitatea d-voastra de revolutionar si de om..Las la o parte osul de ros otravit pe care vi la dat guvernul neocomunist actual corupt, mafiot care isi bate joc de revolutionari si de poporul romancu ajutorul d-voastra….Un om care face aceste lucruri este fara caracter ,un prefacut care practic a tradat idealurile revolutiei si camarazii de lupta morti, raniti in revolutie pentru eradicarea celei mai dure dictaturi comuniste. D-voastra veniti de la Timisoara, oras simbol al revolutiei unde Proclamatia de la Timisoara cu celebrul punct 8 a fost pentru poporul roman si revolutionari o adevarata biblie contra comunismului. Ce om pervers sinteti, cum puteti sa priviti in ochi revolutionarii care au devenit intre timp oameni batrini, bolnavi, saraci,cu imprumuturi etc. care vin la d-voastra sa le reinoti certificatele de luptatori iar d-voastra le taiati si acest mic ajutor de supravietuire fara sa respectati legea nr.42:1990 si legea nr.341/2004, motivind modificarilor guvernamentale in vigoare…Dupa plus de 25 de ani de la revolutie guvernul Ponta isi permite sa taie indemnizatiile de merit LRM cu ajutorul unui tradator al revolutiei A.SANDA ….dar acordati acest titlu unui criminal ca G.V.Voiculescu care in revolutie si mineriade facea triajul mortilor cu pstolul automat in mina la morga IML Buc. Vitan Birzesti ingropati noaptea pe ascuns in cimitirile Straulesti 1 si Straulesti 2. Nimeni nu-l ancheteaza… iar d-voastra ca un adevarat revolutionar ce sinteti… il decorati…unde este dreptatea si justitia umana pe care ziceti ca o aplicati…D-voastra ca si ceilalti guvernanti aveti salarii mari, traiti o viata de lux iar poporul romin si revolutionarii duc o viata plina de lipsuri in totala saracie….
  Nu aveti frica de nimeni , nici de Presedintele Romaniei nici de DUMNEZEU care va poate pedepsi ???…Pacat…mare pacat…..
  Napoleon Bonaparte,, Dans les révolutions, il y a deux sortes de gens:-ceux qui les font et ceux qui en profitent.”

 14. Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 05 Jun 2015 la 2:02 pm

  Bravo Domnule Le Président de Roumanie Klauss JOHANNIS!
  Scrisoarea mea adresata domniei voastre isi face efectul. D-voastra meritati increderea totala acordata de poporul roman.
  In sfirsit cel mai mare neocomunist corupt,mincinos V.Ponta este anchetat si judecat. Urmeaza etapa a doua cu membrii guvernului si parlamentului…Raul trebuie distrus in totalitate. Poporul roman, fortele progresiste si diaspora este alaturi de domnia voastra si va multumesc pentru tot ce faceti pentu tara si popor.
  Bunul Dumnezeu sa va protejeze

 15. Dr.Georges Iscru Strasbourgpe 09 Jun 2015 la 9:24 am

  Mare bucurie!
  In sfirsit V.Ponta neocomunistul mafiot, corupt,mincinos si incompetent este anchetat si va fi judecat. Diaspora si revolutionarii sint multumiti. Justitia exista si in Romania…Urmeaza guvernantii si parlamentarii corupti si incompetenti. Curatenia de vara promisa de presedintele tarii a inceput. Romania demonstreaza ca este o tara democrata, unde nimeni nu este deasupra legilor. Un sincer BRAVO!!!

 16. Dr.Georges Iscrupe 21 Jul 2015 la 10:59 am

  Analiza OUG/2014 si OUG/2015 ilegale la legea 341/2004.
  Comform Constitutiei romane ,, O lege publicata nu mai poate fi modificata”. En fond guvernul neocomunist PSD si V.Ponta care n’au iubit niciodata revolutionarii prin aceste OUG au vrut sadea o lovitura mortala adevaratilor revolutionari creind un titlu fictif ,,Luptator cu rol determinant in revolutie” care in realitate este vechiul ,,Luptator remarcat prin fapte deosebite”.
  In plus selectia este nu respecta adevarul, acordind acest titlu numai celor care si-au pus viata in joc in orasele declarate martir, ca si cind Revolutia nu a avut loc in toata tara.
  Faptele ptr.acordarea titlului Luptator remarcat prin fapte deosebite au fost:-1. A condus si a organizat actiuni contra PCR si a securitatii locale. -2. A condus si a organizat actiuni sociale, economice, politice ptr.buna desfasurare a vietii cotidiene locale. -3. A condus si organizat actiuni humanitere, ajutoare cu alimente, haine, bani (contul Libertatea) orasul Bucuresti. etc.
  Cred ca un luptator care a condus si organizat aceste actiuni
  punindu-si viata lui si a familiei sale merita sa primeasca titlul,, Luptator cu rol determinant in Revolutie, chiar daca este din Rosiorii de Vede. Neacordarea titlului este o mare injustitie facuta de Adrian Sanda SSPR, servitorul platit de guvernul Ponta
  Pacat ca unul d”eal nostru detine rolul lui JUDA….. Apoi este comisia de contestatii parlamentara formata de nepotii neocomunisti ai lui Ceausescu si Ilici Iliescu….
  Nu uitati…..Bunul Dumnezeu exista …!!!!!!
  Albert Einstein ,, Le monde ne sera pas détruit par ceux qui font
  le mal, mais par ceux qui les regardent sans rien faire”.

 17. Dr.Georges Iscrupe 21 Jul 2015 la 11:04 am

  Analiza OUG/2014 si OUG/2015 ilegale la legea 341/2004.
  Comform Constitutiei romane ,, O lege publicata nu mai poate fi modificata”. En fond guvernul neocomunist PSD si V.Ponta care n’au iubit niciodata revolutionarii prin aceste OUG au vrut sa dea o lovitura mortala adevaratilor revolutionari creind un titlu fictif ,,Luptator cu rol determinant in revolutie”, care in realitate este vechiul ,,Luptator remarcat prin fapte deosebite”.
  In plus selectia este nu respecta adevarul, acordind acest titlu numai celor care si-au pus viata in joc in orasele declarate martir, ca si cind Revolutia nu a avut loc in toata tara.
  Faptele ptr.acordarea titlului Luptator remarcat prin fapte deosebite au fost:-1. A condus si a organizat actiuni contra PCR si a securitatii locale. -2. A condus si a organizat actiuni sociale, economice, politice ptr.buna desfasurare a vietii cotidiene locale. -3. A condus si organizat actiuni humanitere, ajutoare cu alimente, haine, bani (contul Libertatea) orasul Bucuresti. etc.
  Cred ca un luptator care a condus si organizat aceste actiuni
  punindu-si viata lui si a familiei sale in joc, merita sa primeasca titlul,, Luptator cu rol determinant in Revolutie, chiar daca este din Rosiorii de Vede. Neacordarea titlului este o mare injustitie facuta de Adrian Sanda SSPR, servitorul platit de guvernul Ponta
  Pacat ca unul d”eal nostru detine rolul lui JUDA….. Apoi este comisia de contestatii parlamentara formata de nepotii neocomunisti ai lui Ceausescu si Ilici Iliescu….
  Nu uitati…..Bunul Dumnezeu exista …!!!!!!
  Albert Einstein ,, Le monde ne sera pas détruit par ceux qui font
  le mal, mais par ceux qui les regardent sans rien faire”.

 18. Dr. Georges Iscru Strasbourgpe 22 Nov 2015 la 12:26 pm

  Luptator LRFD prin fapte……dar nu in acte.
  Implicat trup si suflet ca multi alti revolutionari in revolutia din dec.1989, conducand si organizand actiuni ca alimentatia populatiei cu alimente, apa, protejarea contra “teroristilor” cu ajutorul armatei, dezarmarea securitatii locale, inlaturarea prim-secretar comunist al orasului Rosiorii de Vede, expunand viata mea si a familiei mele.
  Prin legea nr.341/2004 am primit ca recunostiinta ptr. faptele mele deosebite titlul de LRFD.
  In 2015 legea nr.341/2004 a fost modificata de guvernul neocomunist V. Ponta prin O.U.G. nr.95/2014 acordand titlul LRFD numai luptatorilor din orasele zise “martir”…ca si cum Revolutia nu s-a facut in toata tara…Este o mare eroare si discriminare ptr. ca revolutia a fost nationala si ca nu numarul mortilor este un criteriu de triere al revolutionarilor…ci faptele lor.
  In toata tara au fost luptatori remarcabili care s-au implicat total , punandu-si viata in joc ptr. victoria revolutiei.
  Reversul medaliei=NERECUNOSTIINTA GUVERNULUI NEOCOMUNIST PONTA…instalat si inlaturat ptr. coruptie, incompetenta, violenta, trafic da bani etc.la care a participat si tradatorul Adrian Sanda secretar de stat SSPR care este finul puscariasului Ilie Sarbu, socrul lui V. Ponta, acordand certificate unor crimineli, puscariasi, persoane neimplicate in revolutie etc. ca :- G.V. Voiculescu, P. Roman, A. Arsinel, R.Theodorescu.
  Cer Presedintelui Romaniei si noului prim-ministru abrogarea O.U.G a legii nr. 341/2004 care este non constitutionala si este data de un guvern corupt, mafiot inlaturat pentru fapte ilegale, casi inlaturarea urgenta a coruptului A. Sanda secretar de stat SSPR.

Trackback URI | Comments RSS

Scrie un comentariu