bupropion xl 150 mg picture buy clomid without a prescription effexor generic price walmart
where can i buy microsoft office 2010 windows 7 price usa cheapest windows 7 professional
cheap microsoft office home and student 2010 best buy mac os x 10.5 cheapest microsoft windows 7
discount photoshop cs5 
download outlook macintosh 
buy 2010 office professional plus 

noi 06 2010

COMUNICAT SSPR

Publicat de la 1:30 pm în categoria SSPR

COMUNICAT

În ultima perioadă, pe unele posturi de televiziune a fost declanşată o acţiune de intoxicare a opiniei publice şi de denigrare a revolutionarilor din Decembrie 1989.

Avem destule indicii care ne conduc spre concluzia că această campanie murdară se datorează implicării revolutionarilor in eradicarea coruptiei din sistemul judiciar, dar si a alăturării acestora la societatea civilă care doreşte, chiar si la 21 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, o rupere totală de trecut si a îndepărtării din structurile statului a celor care au avut legături cu fosta securitate sau cu puterea comunista.

Sperăm ca poporul român să realizeze faptul ca atacuri venite de la persoane care au multe pe conştiinta (criminali, informatori, securisti implicati în afaceri dubioase, devalizatori de bănci, instigatori la înşelarea populatiei si saracirea acesteia prin jocuri piramidale sau fonduri de investitii etc) sunt atacuri nefondate împotriva unor oameni care au dat viaţă democratiei românesti. Dar vorba românului  “Cine seamană vânt, culege furtună.”

Pentru corecta informare a opiniei publice, conform bazei de date a S.S.P.R., la nivelul lunii septembrie, efortul financiar privind revolutionarii se prezintă astfel:

Total deciziilor în plata aflate la casele de pensii este de 13696 persoane dintre care:

2059 – urmasi erou martir

2226 – raniti

588  – retinuti

169 – raniti si retinuti

Presupunand ca toate aceste persoane cărora casele de pensii locale le-au emis decizii de plata a îndemnizatiilor, ar încasa suma lunară totală prevazută de Legea 341/2004, efortul financiar la nivel de an nu depăşeste procentul de 0,03% din PIB.

Plata unor îndemnizaţii restante pe care actualul guvern a fost nevoit să o suporte în condiţiile crizei economice se datorează faptului că fostele conduceri al S.S.P.R. ŞI C.P.R.D. din anii 2004-2009, au aplicat în mod discriminatoriu prevederile legale, de cele mai multe ori favorizând clientela politică.

Ca exemplu: S.S.P.R. a fost nevoit ca în cursul anului 2010 să plătească peste 4 mld. lei despăgubiri pentru nepunerea în aplicare a unor hotărâri judecătoreşti definitive şi  executorii de către conducerile anterioare.

Apare legitima întrebare: Care este scopul ascuns al acestor atacuri asupra unor EROI AI NEAMULUI?

Nu cumva în absenţa altor forţe se încearcă găsirea unei mase de manevră?

SECRETAR DE STAT,

GEORGE COSTIN

http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=29

9 comentarii

9 comentarii la “COMUNICAT SSPR”

 1. Stoianpe 14 Nov 2011 la 9:25 am

  Stimaţi domni,

  Iar se începe denigrarea revoluţionarilor. Nu vă este ruşine, dacă nu erau ei şi acum ne aflam sub dictatură. Oameni buni lăsa-ţi-i
  domnule în pace, acum sunt mulţi la o vârstă, folosesc indemnizaţia pentru medicamente şi tratamente.

 2. SIMON EVApe 20 Nov 2011 la 1:18 am

  de ce nu se taie din salariul presedintelui .a senatorilor,a demnitarilor ,ar fi mult mai multi bani,decat taierea indemnizatiilor revolutionarilor !!!!??????
  revolutionariii in acesti ani s/au imbatranit,au decedat…..
  sa nu mai vorbim despre faptul,ca demnitarii au ajuns acolo unde sunt dupa ce revolutionarii au jerfit viata lor,erau raniti
  fizic si psihic……daca ar fi fost ramas regimul comunist revolutionarii arestati ce ar fi patit??????
  Nu ca demnitarii,ca dupa ce a fost curatat terenul……cu
  minciuna si cu vorbe goale au ajuns acolo unde sunt
  cu salarrii mari si taie de la popor totul si de la revolutionar!
  Nici unul dentre ei nu a cerut taierea indemnizatiilor mari
  ce primesc lunar fara sa faca nimic , sau facind rau,,neliniste
  in rindul poporului,.Se inchid spitalele,scolile……totul ce e bine
  este nimicit….
  Niste legi care total defavorizeaza,demoralizeaza oameniii
  Ceausescu pentru ce afost impuscat ?????
  PENTRU GENOCID !!!!!!
  CINE ESTE IN REALITATE CARE UCIDE POPORUL?
  AU FOST REVOLUTIONARI ………O SA MAI FIE …..
  MAI SUNT TINERI ……
  PROLETARI DIN TARA ……..UNITI/VA

 3. Snakepe 22 Nov 2011 la 12:15 pm

  Cui îi folosește oare această masivă campanie de denigrare a revoluționarilor? De ce nu se spune nimic despre torționarii securiști de la Pitești,Aiud,etc, care au niște pensii nesimțit de mari și trăiesc bine-mersi?Ca să nu mai vorbim de politrucii și activiștii de partid care se lăfăie fără griji? Se lovește în cei care au luptat pentru libertate și democrație împotriva totalitarismului bolșevic…..Rușine!!!

 4. Stoianpe 29 Nov 2011 la 10:49 am

  Domnule prim-ministru, nu credeţi că faceţi o mare greşeală legându-vă de revoluţionari ? Eu am 80 de ani, vă daţi seama la vârsta mea să mi se ia indemnizaţia, pe care o folosesc mai mult pentru medicamente şi tratamente. Sunt bolnav, am două preinfaarcturi, şi o pancreatită . Pot să vă dovedesc prin acte. Dacă-mi luaţi indemnizaţia mă băgaţi direct în mormânt. Gândiţi- vă bine.

 5. georgelpe 24 Dec 2011 la 2:45 pm

  sa uitat atat de repede cum zburau gloantele deasupra capului in 21,22,23—-31,asa au ajuns sus ce-i ce astazi ne conduc,cei ce tara au vandut ,nimeni nu pomeneste ca prima data cand sa strigat in 22 inafara de libertate a mai fost strigat un nume cel al lui CORNEL MANESCU apoi sa vehiculat celelalte nume ,unde este SANDA VISAN cea care a facut primele emisiuni despre revolutie,adica acele rebembere,si cine le tine minte eu sunt cel ce a spus ca revolutia sa facut in folosul altora si nea fost furata ,nimeni nu specifica cum acel elicopter de deasupra televiziuni in data de 23 a tras in noi ,cum in data de 24 ora 9.45 a fost ranit acea persoana pe holul televiziuni in timp ce matura resturile de sticla,langa el se afla criminalista CHEBELEANU,cum generalul TUDOR taia si spanzura atunci intro tinuta nedemna de gradul sau,cum unul din fratii CHIRONESCU afost ranit in subsolul tvr,cum unul din presupusi teroristi a fost pazit de mine ,iar nimeni nu avea curajul sa-l duca la toaleta ca este periculos iar lam dus scotindui si scula sa se pise dupa care a fost luat cu tabul de col OANA si SASU si dus…,sunt foarte multe lucruri care nu se vorbesc de ce??? unde se afla colegii mei VATA,LUNETISTUL,CFRISTUL SI ALTII CARE NUI ADUC AMINTE

  SEMNAT SIDA

 6. Alexpe 30 Jan 2012 la 10:46 am

  Adevaratii revolutionari isi merita pe deplin drepturile,numai ca cei de la putere nu isi permit sa mai micsoreze osul si atunci lovesc cu putere in cei napastuiti si odata cu aceasta duc si o lupta crancena ca sa ii si denigreze punandu-i chiar pe oamenii de jos prin metode psihologice impotriva revolutionarilor pentru ca intre timp ei sa-si poata face jocurile lor castigatoare.Romani nu va lasati pacaliti de nemernici pentru ca asta e pacaleala si tara asta se va duce cu cea mai mare viteza in jos,chiar nu vedeti asta? Lasatii in pace pe revolutionari si hai sa ridicam tara asta acolo unde ii este locul pentru ca meritam asta din plin, uitativa in toata tara ca din toti care au iesit in strada sant revolutionari care nu mai au din ce trai dar ei nu-si cer drepturile ci cer cu disperare sa va treziti din somnul in care ati fost bagati cu buna stiinta de catre cei mai mari tradatori ai tarii care sant poloticienii de azi. HAIDETI CU TOTII SA RIDICAM O NOUA DEMOCRATIE ADEVARATA CARE SA NE RIDICE NIVELUL DE TRAI ASA CUM IL MERITAM DAR FARA POLITICIENII ACTUALI CARE FOLOSESC MAI DEPARTE CONCEPTII COMUNISTE DE EXTERMINARE A NEAMULUI NOSTRU ROMANESC ADEVARAT

 7. georgeta berbecpe 10 Feb 2012 la 3:49 pm

  Sunt urmasa tatalui meu mort in revolutia din decembrie 1989; tatal meu a fost ucis in fata mea;eram aproape intreaga familie in strada si atunci am fost convinsa ca si mama a avui aceeasi soarta.Viata in familia mea s-a schimbat radical ,dupa moartea tatei:orice compensatie baneasca sau de alta natura nu poate sa repare ceva.Imediat dupa aceea,o buna parte din cunostinte sau rude ne-au reprosat ca am fost inconstienti, pt ca nu am stat acasa in fata televizorului.,ca totul a fost un simulacru,pt preluare de putere din partea neocomunistilor.Poate am fost naivi,dar atunci asa am simtit si crezut.Putem reprosa si celor care astazi ies in strada aceeasi naivitate?fara dorinta si vointa de a schimba o stare de lucruri negativa pt toti,fara atitudine in fata nedreptatii,ma indoiesc ca lumea in care traim ar fi evoluat.Ca rezultatul a ceea ce am sperat este altul,nu cred ca trebuie sa aruncam cu noroi in cei care au fost atunci suficient de naivi si inconstienti pt a-si asuma riscul de a nu mai fi.

 8. gorbype 23 Jun 2012 la 3:18 pm

  ai dreptate georgeta ceei care sufera acum sint aceei naivi care ne-am pirdut pe cei dragi sintem noi raniti si luptatori care am avut curajul si demnitatea de a oferii libertatea acestui popor iar cei care stateu in fata televizorelor sau in spatele perdelelor ne judeca acum si bat joc de eroii acestui popor si tot ei latra si ne demigreaza acum .eu le tranzmit tuturor guvernatilor si celor care latra si incriminaza sa ii fereasca dumnezeu de furia acestui popor de care isi bat joc de 23 de ani taiati si anulatii pensile nesimtite ale celor care au chinuit acest popor si salarile nesimtite ale celor ce ne conduc si verificatii cum au devenit peste noapte majoritatea milionarilor si printisorilor asfaltului,baietii destepti si sa nu credetii ca sintem un popor de prostii care nu stim ca totii guvernantii de la parlamentarii, senatori ministri ,politicieni vatii unflat burtile din bogatia acestei tarii iar acum lovitii in toate clasele sociale .plecati cu totii si lasatii sa fim condusi de cine merita acest popor si singurilor la care de pasa de amaritii acestui popor este casa regala in aceasta tara

 9. marmura ionpe 28 Dec 2012 la 10:59 pm

  nustiu cum sa ma fac inteles dar sper ca voi fi inteles prin cea ce voi scrie,intradevar am fost niste naivi cind am crezut ca dindul jos pe ceausescu va fi bine si in tarisoara asta numita romania,la bogatiile care le avem si un popor harnic sar putea realiza multe dar ne lipsesc conducatori cu initiativa si care sa simta o durere pt.poporul sau au ajuns la conducere toti sarlatani uni invatati sa fure inainte alti au invatat pe parcurs find prieten cu unul si altu care trebuia sa pazeasca avutia nationala dar in cirdasie au inpartito intre ei si o mai inpart daca nu ne trezim la realitate stimati revolutionari de multe ori sa auzit sloganu (singura solutie inca o revolutie) sa fereasca dumnezeu de inca una ca cei ce sint acum la conducere va face un masacru cu noi cu toti nu numai cu revolutionari care sint pusi la zid de cei de dupa prdeaua care ziceau uite prosti nu pot sta acasa iar acum a ajuns acol unde a ajuns si isi bate joc de revolutionari si mai ales de intregu popor care inchite toate minciunile lor pt. atrai ei bine

Trackback URI | Comments RSS

Scrie un comentariu